Ti szeretitek a feltűnő márkajelzésű ruhadarabokat? Fontos nektek, hogy látható legyen milyen drága ruhát viseltek?
Van olyan,aki csak emiatt vesz meg egy felsőt,mert jól játható rajta a logó?
Tudom,hogy van. Kíváncsi vagyok más hogyan öltötködik, ízléses vagy ízléstelen egy ilyen ruhadarab?
Van olyan ismerősöm aki meh van bolondulva egy márka után, és imádja az ilyen pólókat,nadrágot még a kedven zoknija is márkás.
Én a ruha mániás embereket nem díjazom, azokat akiknek csak ekörül forog minden, más nem is létezik. Tök mindegy honnan jössz, a putriból, a kukából, ne legyen semmid csak a kopasz v..lagad, de cipőd legyen 30 pár , meg úgy nézzél ki mintha a kifutóról léptél volna le.
Nem érdekel a márka, csak amiatt érdekel ma már, mert eljutottunk oda, hogy a kínaiak rossz minőségű, nem is mindig mutatós darabokat árulnak irreális áron. Nem volt ez eddig így, de, valahogy nagyon "leadták".
Az igazán nagy márkák nem is szokták feltüntetni nagyban a logot, persze van kivétel. A kérdésre válaszolva: szerintem nagyon hivalkodó az egész ruhadarabot beterítő logo.
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!