Milyen gyakran találsz neked tetsző ruhadarabokat a boltokban?
Sajnos én már egyre ritkábban. 3 éve még a boltokban (C&A, H&M) is lehetett kapni gyönyörű vintage egyberuhákat olcsón (3000-5000Ft), a legtöbb nyáriruhámat akkor vettem.
Tavaly már csak használtan akadtam rá egy-két darabra, idén már úgyse. Mintha mindenki eladta volna, amilye még volt, aztán azóta egy se készült.
Speciálisan erre a stílusra szakosodott márkáknál vannak persze, de nem szeretnék 20-30 ezret kiadni egy ruhára.
Szóval, úgy fest, idén is a (szerencsére jó állapotban megőrzött) régebbi ruháim hordom majd.
Aki kíváncsi, ilyen ruhákra gondoltam:
Nagyon együttérzek, nekem is sikerült beszereznem régebben 2-3 ilyen stílusú ruhát, és azóta semmi... Talán a H&M-ben néha van néhány ilyen mintázatú ruha, de a szabása akkor is valami újabb divatú, alaktalanabb valami.
Sajnos én is egyre ritkábban találok mostanában nekem tetsző darabot. Nadrágból magasabb derekút hordok, de utálom a szakadt, koptatott hatásúakat, emellé szeretnék jó minőségűt is, ami nem megy fél év után tönkre. Hétköznapi ingekből meg lehetetlen fodor nélkülit kapni, vagy olyat, ami nem gyűrödik meg azután azonnal, ahogy kivasalom.
Szerintem ez most annyira nem divat, legfeljebb turiban tudnam elképzelni, hogy találsz ilyesmit.
Én többnyire csak alapdarabokra megyek a fast fashion boltokban, ott szoktam nekem kellőeket találni. De én amúgy is a nagyon egyszerű fazonú cuccokat szeretem, csak nem mindegy a szabása. Csomószor ami tetszene, annak undorító az anyaga, vagy az én L-es méretemen már nem mutat jól :(
Ritkán megyek plázába, de tudok jó, az én ízlésemnek megfelelő egyéb üzleteket Budapesten és online.
Asos-on Tea Dress típussal lehet ilyesmi ruhákat találni, 10 ezer forint alatt bőven van, főleg leárazáskor. Egy próbát megér. :)
Amúgy a plázában is lehet találnék jót, ha nem sajnálnék 20-30 ezreket kiadni, de még amik vannak árak is általában nagyon soknak tartom ahhoz képest, hogy mennyire olcsó dolgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!