Férfiak és nők! Ti felvesztek/megvesztek a nemetekkel ellentétesnek szánt ruhadarabokat, ha megtetszik?
A "boyfriend jeans" régebben divat volt és mivel olcsóbb volt a férfiaknak szánt sima farmer, mint a kimondottan ez a stílusú női farmer inkább megvettem a férfi osztályról a nadrágot.
Vettem véletlen férfi sportcipőt, mert ki volt árusítva és megtetszett (sima fekete-fehér futócipő volt, teljesen unisex szerinten) és itthon vettem észre a dobozon hogy ez amúgy férfiaknak szánt modell.
Fiú tesóktól vettem "kölcsön" pólókat és pulcsikat, volt pasiktól alsókat is aztán pizsamának vagy itthoni ruhának használtam őket. Néhány pólót felvettem utcára is, mert szűk farmerral kényelmesek éa divatosak voltak.
Azért nőként lényegesen könnyebb férfi ruhákat hordani, fordítva szerintem jobban szemet szúr, ha egy pasi női cuccban van.
amik így most eszembe jutnak:
- férfi dzseki (mert praktikusabbak voltak a zsebei, mint a nőinek)
- póló (jobb anyaga van)
- sportcipő, kapucnis felső (simán megtetszett)
Volt már rá példa, pl Roxfortos szabadidőnadrág.
Munkába nem tudnék férfi ruhát felvenni, mert dresscode van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!