Ezek a ruhák szerintetek jól állnak vékony lányoknak?
Találtam pár ruhát, amik tetszenek, csak félek, h nem fog jól állni, vagy nevetségesen fogok kinézni.
A baj, h sajnos elég vékony vagyok, nem azért mert nem eszem vagy fogyóznék, alapból ilyen vékony vagyok. (165 cm/42kg. Szerintetek hogy állna? Melyikek azok, amelyeket inkább ne vegyek fel?
Itt vannak a ruhák: [link]
És itt van kép rólam: [link]
sztem is jól állna:)
én is 165 cm vagyok de én 47 kg ,viszonta test alkatom szinte ugyan olyan mint a tiéd (kép alapján), az az 5 kg sajnos nem nagyon látszik rajtam....érdekes..xd:S
16/L
sztem jól állna, de inkább próbáld fel a boltban, mert csak úgy látod legjobban
amúgy nagyon jól oszlik el az alakodon az a kevés husi is...sokkal vékonyabbnak gondoltalak a kilóid alapján, de a képen tök jól nézel ki, és tök jó cicid van
én csak 2 centivel vagyok magasabb nálad, de cserébe 9 kilóval nehezebb, a cicim meg kisebb...
23L
Köszi mégegyszer. AMúgy fura, meg így élőbe nem igazán szokták dícsérni az alakom. Esetleg olyan ismerőseim, akik ducibbak és szeretnének lefogyni, azok megjegyzik, h milyen jó nekem. De van aki meg lenézően megjegyzi, h milyen vékony vagyok, deszka vagyok stb. Mondjuk így tényleg nem nagy az önbizalmam, mert úgy nöttem fel, h piszkáltam a súlyommal. Orvoshoz sem megyek már el ha beteg vagyok, mert mindig elküld vérvételre:/
Na mind1, nagyon köszi, hogy írtatok:) Amúgy igen, passzol a stílusomhoz, igaz nem sok féle ruhám van, nem nagyon szoktam találni magamnak:)
és én is vékony vagyok csak fiú..:D engem is mindig baztatnak hogy de vékony ez a gyerek kb egy ilyennel leszerelem hogy: Én se mondom hogy milyen kövér vagy.. akkor általában elhalgatnak: )
16/F
Vékony lányoknak több ruha áll jól, mint a kövéreknek.
Én is elég vékony vagyok. És szinte bármilyen ruhát felvehetek:)
Annál jobb, mint hogy a hájad buggyanna ki:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!