Kicsi mellű lányoknak, milyen felsők állnak jól?
Az lenne a kérdésem hogy, kicsi mellűeknek milyen póló áll jól? Nyáron milyen felsők? Ujjatlanok közül melyik lenne a jó? És kis mellűeknek melyik melltartó az ideállis és a jó? Linkelnétek be képeket? :) Mindenkinek az osztályomba nagyobb melle van mint nekem, na jó 2 lánynak kb. akkora mint nekem, de akkor is kicsi van, és annyira ciki. :(
14/L
Mellnél mintás, vagy tegyél oda, virágot kitűzőt, húzott, fodros, ezek mint a mell környékén legyenek, jól kiemeli a mély dekoltázs, a nyakban megkötős felsők, a vízszintes csíkozás, az élénk színek, magas nyakú pólók,, ujjatlanok, igazából bármi ami odavonzza a tekintetet, tényleg, a bő redőzőtt felsők, nem tudom miért de nagyítják
(egy sorstárs:-)
Köszönöm szépen a válaszokat, igen hordok melltartót. 70AA
a méretem, olyan kicsi hogy az már fáj :(
Nekem is kicsik a melleim,shut up melltartót hordok,hogy nagyobbnak tűnjenek. :\\ :( Amúgy a színes atléták amiknek VASTAG a pántja.. :) Vagy ez: [link] [Vagyis ilyesmik.]
Nekem van egy rámtapadós egyszerű fehér pólóm,igaz picit kicsi,majdnem a köldökömig ér,de jól áll. :)
De amúgy bemész egy boltba,beviszel 5fajta felsőt,és felpróbálod. (: Amelyik jól áll,azt veszed meg. Ennyi. =)
Köszi a választ, amit belinkeltél képet az tök jó.
Majd bemegyek az egyik boltba és próbálgatok :)
bármi jól állhat, csak ne legyen túl kivágott.
az meg nem gáz hogy kicsi a melled, semmi ciki nincs benne. hordj olyan felsőt ami tetszik. egyet ne tegyél, sose tömd ki a melltartót, mert az meglátszik és nagyon gáz. sportmelltartó tökéletesen elég ekkora mellekre. én is azt hordok, kényelmes is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!