Az ilyen felsők a kis vagy a nagy mellű lányoknak állnak jobban?
Figyelt kérdés
Mondjuk inkább az olyan felsőre gondolok, aminek a dereka feszül, de felül ilyen laza, mint amilyen a képen.
2010. márc. 24. 17:53
3/16 anonim válasza:
szerintem mindkettonek jol all.
4/16 anonim válasza:
Hát én nagyobb mellű vagyok, de szerintem az ilyen fajta felsők sosem álltak jól, mert valahogy nagyobbnak mutatták a felsőtestem. Szerintem ez kisebb mellen jobban nézhet ki talán.:)Magamnál azt vettem észre, hogy az ilyen elöl zártabb felsők rosszabbul állnak, mint egy kivágott.
5/16 anonim válasza:
én kisebb mellű vagyok de rajtam nagyon rosszul áll.. :D
mert teljesen olyan mintha nem is lenne mellem hogyha ilyenfajta póló van rajtam..
6/16 anonim válasza:
Nekem nem jön be a 2.link sem:(
7/16 anonim válasza:
szerintem nincs kikötés, mindkettőnek jól áll (:
8/16 anonim válasza:
Ez a felső inkább a kis, vékony csajoknak állhat jól. Az ilyen csajoknak meg általában kicsi mellük van. Szal, kis mellü lányoknak állhat jól. De ez nem biztos, mivel ilyen felsőt még nem láttam nagy mellü lányon.
9/16 anonim válasza:
szerintem mindkettőnek, de azért a tök deszka csajokon nem mutat olyan jól.
10/16 anonim válasza:
hát szerintem meg senkinekxD
vagy az arany középút, a "normális" méretű mellöeknek állhat jól.Ismerek egy lányt, aki vékony, de egyáltalán nem deszka, vannak mellei, de azért nem kosárlabdák azok sem.Neki nagyon jó áll.Egy másik lánynak akit ismerek nagy mellei vannak, szerintem neki nem áll túl jól.És a 3. lány, kicsi mellei vannak, neki sem az igazi.De nekem nem igazán jönnek be az ilyen felsők, dehát ez magánvélemény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!