A hétvégén lesz egy elég fontos megjelenésem, ahová szivarnadrágot szeretnék felvenni, egy egyszerű körömcipővel és blúzzal párosít a. A problémám, hogy elég magas vagyok,így még rövidebbnek tűnik a nadrág szára,kb. mint a linkelt képen.
Nem tudom, illik e kora tavasszal ilyen stílusú nadrágban megjelenni, nem szeretnék nevetségesen festeni. Ti felvennétek?
2019. márc. 14. 07:56
1/9 anonim válasza:
Több fiatal lányt láttam hasonló nadrágban,nem most, már 2 hete is.
2019. márc. 14. 08:23
2/9 anonim válasza:
Vasárnapra 19 fokot ígér a meteorológia, de szeles lesz. Ha szélvédett helyre mész, simán mehet ilyen nadrág.
2019. márc. 14. 08:43
3/9 anonim válasza:
Szerintem felveheted simán, ha fázós vagy, alá lehet venni harisnyanadrágot. De arra figyelj, hogy ehhez nem néz ki jól a télies kabát, sál, sapka, vagy csizma, ilyesmi. Annál viccesebb nincs, mint amikor valakinek "alul" már tavasz van, de "felül" még tél.
2019. márc. 14. 09:10
4/9 anonim válasza:
Elég viccesen néz ki mintha túl meleg vízben mostad volna és összement a melegtől.
Szerintem hanyagold.
F/42
2019. márc. 14. 09:16
5/9 anonim válasza:
Én nem venném fel, de csak azért, mert fázós a bokám nagyon! 25 fokban is képes vagyok megfagyni, ha kivan a bokám🤷🏼♀️
De ha te nem fázol, akkor nyugodtan. Amúgy tetszenek az ilyen nadrágok nekem is. Csak igen, arra figyelj, amit az egyik hozzászóló is írt, hogy ne télikabáttal vedd fel, hanem valami átmenetivel.
2019. márc. 14. 11:58
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Én is attól tartok picit, hogy azt gondolják, összement a mosásban / kinőtt holmi. Vékony szövetkabáttal gondoltam felvenni, de nagyrészt beltéren leszünk, így ott már csak egy blézert veszek a blúzra.
2019. márc. 14. 14:52
7/9 anonim válasza:
Én imádom a ceruzanadrág szerűségeket hidegben is, akkor bokacsizmával, bokacipővel, de ez nagyon rövidkének tűnik hosszban.
2019. márc. 14. 16:07
8/9 anonim válasza:
Manapság az összes nő ilyen kinőtt nadrágban járkál, úgyhogy mindegy.
2019. márc. 14. 20:46
9/9 anonim válasza:
Én nagyon szeretem
Mivel nálam 10foktól jó idő van, már körömcipő és szivarnadrág.
Egy időben hülyén éreztem magam ilyen rövidségű nadrágban, mert kinőtt hatása van, viszont aminek jó a szabása, anyaga, hozzá a cipő.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!