Marciusban ti vennetek meg csizmat?
Figyelt kérdés
Kineztem egy csizmat, de csak jovo honap kozepe fele lesz ra eleg penzem, hogy megvegyem. Ti megvennetek akkor?
Ezt a csizmat: [link]
2016. febr. 19. 10:40
2/8 anonim válasza:
Nem, mert csúnya és nem is praktikus.
3/8 A kérdező kommentje:
Szerintem szep, es miert ne lenne praktikus, mar elnezest?!
2016. febr. 19. 11:49
4/8 anonim válasza:
Szerintem is csunya es gagyinak nez ki. Mennyibe kerul? En nem vennem ezt meg, de ha talalnek az en izlesemnek megfelelot, ami nagyon nagyon tetszik es jo aron van, siman megvennem marciusban is.
5/8 anonim válasza:
ha olyan lenne, ami tetszik és tudom, hogy később szívesen hordanám, akkor megvenném akár márciusban is és elraknám
6/8 anonim válasza:
Nem praktikus a tűsarok miatt és mert kép alapján olyan anyagú és színű amin hamar meglátszik a kosz és nehéz tisztítani. Mi ez amúgy, művelúr?
7/8 anonim válasza:
Ezt télen úgyse nagyon tudod hordani, szóval simán jó lesz meg márciusban, áprilisban!
8/8 anonim válasza:
Én megszoktam venni, ha látok valamit, ami tetszik (főleg, ha éppen leárazás van vagy van valamilyen kedvezményem), de éppen nem tudom használni mert később még jó lesz. Amúgy szerintem nem csúnya, a színe nekem nagyon tetszik, mondjuk maga a fazonja, sarka annyira nem az én világom, de nem is nekem kell, hogy tetsszen. Én megvenném a helyedben:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!