Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ti vennétek 10000, -ért nem...

Ti vennétek 10000, -ért nem márkás sport cipőt?

Figyelt kérdés
Várjam meg míg leárazzák? Nem fogják előbb levenni a polcokról, vagy eladni?
2016. jan. 30. 10:05
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem értem, ha cipő kellene, tetszene és úgy látnám, hogy a minőséggel sincs baj meg persze pénzem is lenne rá akkor vennék.
2016. jan. 30. 10:35
 2/5 anonim ***** válasza:
nem igaz, hogy nem tudsz dönteni??? Nme fontos neked az a cipő! Várj a leárazásig! Nekekm ha tetszik nem érdeklödöm...
2016. jan. 30. 10:53
 3/5 anonim ***** válasza:
Mivel a márka tök lényegtelen, így ha tetszik megvenném.
2016. jan. 30. 11:07
 4/5 A kérdező kommentje:
Annyi a bajom, hogy mi van ha leárazzák pl 7500,-ra én meg megvettem egy tízesért.
2016. jan. 30. 13:16
 5/5 anonim válasza:
Azért cipőnél a márka is fontos. A férjemnek a lába eszi a cipőket. Régebben mindíg kínaiból vettük neki a cipőt, kb. 4000-5000.- körül, de egy hónapot se bírt a lábán. Utána egy no name-es cipőt látott meg, ami elég strata bírónak tűnt, 9000.-ért, így megvettük. Az kb. 1.5 hónapig bírta a lábán. Végül elegem lett, elmentünk az itteni Plázába, 15000-ért vettünk neki egy Puma cipőt (leárazva) Fél éve vettük meg és semmi baja sincs, pedig nem vigyázz rá jobban, mint az előzőknél. Nekem a sima kínais cipő is elfér a lábon pár hónapig, egyedül a téli csizma amiben válogatós vagyok, mivel annak bírnia kell a telet. Tudom, hogy az Adidas, Puma, Nike stb. márkák is Kínából származnak, de nem véletlen kerülnek annyiba, amennyibe. Nem azt mondom, hogy az összes no name-s cipő márka gagyi, csak még én nem találkoztam olyannal, csak elmeséltem, hogy mi hogy jártunk :)
2016. febr. 16. 09:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!