Melyik táskát vennétek meg Gimibe? (Linkek)
Figyelt kérdés
1. [link]
2. [link]
3. [link]
4. [link]
5. [link]
6. [link]
7. [link]
Kicsit hülyén néz ki hogy ennyire kitömték,na de mégis
2014. aug. 3. 20:14
3/13 anonim válasza:
5. néz ki a legjobban, de a 6.-os se rossz:)
4/13 A kérdező kommentje:
és 16E forintot kidobnátok érte? :DD
2014. aug. 3. 20:41
5/13 anonim válasza:
3.-as vagyok.
hát nekem van eastpak táskám, 2 évet hordtam, és semmi baja, így néz ki mint új korában. Idén másik sulitáskám lesz, de nem azért, mert valami baja van.:) (az nem hátizsák)
Van egy barátnőm aki kb. 5 éve hordja, az övé azért már nem úgy néz ki mint új korában, de semmi baja, és teljesen hordható állapotban van.
Szóval szerintem tényleg megéri a belefektetett pénzt, ha utána nem gondolod meg magad, hogy mégsem ezt kellett volna.
6/13 anonim válasza:
5, 6, 7, 1... ebben a sorrendben. :D
17L
7/13 anonim válasza:
A 3. egész csini,de én Eastpak párti vagyok, meg szeretem a sötét színeket, úgyhogy 7. Van egy full fekete Eastpak hátizsákom,6(!!) éve nyúzom, de semmi baja, sok minden elfér benne, szerintem megéri a 16 ezret.
8/13 anonim válasza:
Nekem a 2 és 3 tetszik. 5-ös egyáltalán nem, az túl snassz nekem! :) Hát nem vagyunk egyformák! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!