Fiúk volt már olyan hogy felvettetek fius leggingset utcára?
Figyelt kérdés
Ha igen hová és mivel vettétek fel?2016. nov. 25. 13:26
1/8 anonim válasza:
Ha futni akarnek hideg idoben, ilyen vennek fel, viszont rahuznek egy vekony sportos rovidnadragot, hogy megse legyek annyira buzas. :)
2/8 anonim válasza:
Ezekszerint a lanyok azok! Igaz ? Elso!
Mert ok nem huznak ra semmit , ugy ahogy En sem szoktam mert ezzel megolom az egyik nadrag nyujtotta kenyelmet a masik merev szharral amit Te hiusagbol rahuzol!
Amugy En szabadidomben, bringa, futas, kutyaseta, kozertbe leugrasra szoktam hasznalni mert nagyon kenyelmes!
4/8 anonim válasza:
Masodik, hordhatsz amit akarsz es amiben jol erzed magad, nem kell szabadkoznod es magyarazkodnod erte, felolem szoknyat is viselhetsz! ;)
5/8 anonim válasza:
(Ja es amit rahuzok, egyaltalan nem merev, egyszer nezd meg a HH vagy Nike jogging nadragjait.)
6/8 anonim válasza:
Fiús leggingsen mit értesz? Sportost? Volt amikor felvettem amikor jó idő volt, rövid újúval, nekem van női is, én szeretek metálos leggingsben járni, igaz páran b*zának gondolnak, meg megbámulnak, de nem érdekel.
7/8 anonim válasza:
8/8 anonim válasza:
4!
Koszonom a toleranciat!
Megnyugtattal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!