Wágner P István kérdése:
Lányok ti szerettek leggingset (cicanadrágot) hordani?
Figyelt kérdés
2016. júl. 31. 13:09
2/15 anonim válasza:
Én véleményem:
1. Mint nadrág igénytelen!
2. Hosszított ruhához meg sokkal elegánsabb a vastag harisnya.
16/L
4/15 A kérdező kommentje:
aki nem hord cicanadrágot mért nem szereti?
2016. júl. 31. 13:42
5/15 anonim válasza:
Én max szoknyához és ruhákhoz hordok
6/15 anonim válasza:
Mindig szoknyát, egyberuhát hordok, mindig leggingsel.
7/15 anonim válasza:
Azért nem szeretem, mert nadrágos vagyok. De ha néha szoknyát veszek fel, akkor ahhoz nekem jobban bejön a harisnya vagy a harisnyanadrág, mert annak van lábfej része is. Így fel tudom körőmcipőhöz is. Számomra a cicanadrág egy felesleges ruhadarab.
8/15 anonim válasza:
Én szeretem.
Hosszított felsővel szerintem nagyon kényelmes.
9/15 anonim válasza:
Én jobban szeretem a hosszabb felsőket, azokhoz tökéletes, és iszonyatosan kényelmes. Valaki írta hogy ő jobban szereti a vastag harisnyát, az egyrészt melegebb (van persze amikor az előnyös), másrészt ezek a felsők rövidebbek mint egy ruha vagy szoknya, szóval harisnyával számomra nem vállalhatóak.
10/15 anonim válasza:
én fel szoktam venni. nem azt a pamutot, amiben ha leülök teljesen elvékonyodik az anyaga és átlátszik, hanem pl bőrhatásút, azt is tangával, hogy ne látszódjon át a bugyi körvonala. sokszor sportcipőt, meg egy rövid fekete pólót veszek fel hozzá. nem nagyon látszik ki a hasam, de a fenekem látszik benne. szerintem kényelmes nagyon ez az összeállítás, és vékony is vagyok hozzá, szóval nem nézek ki gusztustalanul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!