Huszonéves lányok is hordanak leggingset, cicanadrágot?
Sosem volt még barátnőm, de már huszonéves vagyok, viszont a leggings nagyon tetszik a lányokon. Ugye nem csak a tizenévesek viselete? Ha csoda történik és lenne egy barátnőm aki korombeli, ő is hordhatna leggingset? Persze, hordhatna, senki sem tiltja, de hordanak is?
Rá sem ismerek magamra, nem szoktam én ilyen kérdést írni... Mindegy, a kérdés adott.
Szoktam, de nem nadrágként, ahogyan a legtöbb kis liba hordja. Kizárólag hosszú, feneket takaró felsővel, vagy szoknyával veszem fel.
24/n
24 éves vagyok és hordok pamut cicagatyát. Természetesen nem önmagában, meg nekem nincsenek fenék alá érő felsőim, így a nagyon mini szoknyáimhoz veszem fel őket, illetve télen rövidgatya alá (mivel nem tudok nejlonharisnyát hordani).
Látom, hogy a mi korosztályunk is hordja, de azért huszonéves korra a lányoknak (legtöbbjének) benő annyira a feje lágya, hogy tudja, hogy kell a legging-et viselni stílusosan, nem pedig magamutogatóan. Magyarul nem rövid felsővel...
Szoktam, persze csak hosszított felsővel vagy pulcsival. Szerintem tök kényelmes és praktikus viselet.
24N
Szoktam. Bár utcára nem szeretem, mert elég olcsó hatást kelt. Otthon szoktam abban lenni, vagy néha edzeni megyek benne.
22L
Igen, hosszú (!) felsővel, tunikával, vagy pulcsival!
27/N
Én is otthon és edzésre használom, mert nagyon kényelmes,
de amúgy nem az én stílusom. Nyáron rövid szoknya alá nem veszek semmit, télen meg térdig érő ruhát/szoknyát hordok és ahhoz inkább a harisnyát veszek.
23/N
Nem hordok, de nem a korom miatt, hanem azért, mert nem tetszik. Tiniként se hordtam volna.
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!