Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Teljes ruhatár cserét szeretné...

Teljes ruhatár cserét szeretnék csinálni, hogy álljak neki?

Figyelt kérdés

Mindig kinaiban vásároltam, nincs iszonyatos mennyiségű ruhám. Egy nagyobb zsáknyi van félre rakva, amit szeretnék majd eladni, illetve a bőrdzsekimet, amint lesz időm lefotózni minden darabot. Úgy gondoltam, a Sinsayben költenék, ott a stílusomnak megfelelő, nem túl drága cuccokat találtam. Mikre van szüksége egy 25 éves nőnek? Tudnátok nekem írni minden évszakhoz ötleteket, szetteket, hogy nagyjából mindennap mást tudjak felvenni? Hétköznapi, illetve bulis/alkalmi vészhelyzetekre, és persze a munkához.(vendéglátós vagyok kis üzletben, abban dolgozunk amiben akarunk, nincs munkaruha)( Alkalmi ruhának valami egyszerű miniruhát gondoltam, amit fel lehet venni egy egyszerű magassarkúval, elegáns is, de nagyjából minden alkalomra megfelelő) Mar unom, hogy nem érzem jól magam a ruháimban. Kombinálni is nehezen tudom őket. Előre is köszönöm szépen a segítséget!

25L

2019. márc. 13. 07:47
 1/8 A kérdező kommentje:
Apropó, stílus téren nőiesen sportos szeretnék lenni, virágmintákkal, szoknyát is bevállalom. Csak mondjátok mivel vegyem fel:D
2019. márc. 13. 07:48
 2/8 anonim ***** válasza:
68%

Alap darabokat mindenképp szerezz be, például fekete póló, egyszerű nadrágok, felsők, minta nélkül. Nem kell mindent eladnod, a kényelmes dolgokat tartsd meg, otthonra jók lesznek még. Vegyél kiegészítőket, pl csinos gyűrűket, nyakláncokat. Egyébként ha rákeresel az interneten, találhatsz pár ötletet:

[link]

2019. márc. 13. 08:45
 3/8 anonim ***** válasza:
A Sinsay minősége kritikán aluli.
2019. márc. 13. 10:59
 4/8 anonim ***** válasza:
0%

Ez komoly kérdés?

És majd biztos azt fogod szeretni, amit mások ajánlanak.

2019. márc. 13. 11:22
 5/8 anonim ***** válasza:

Szerintem ha 25 éves vagy, akkor ne a Sinsay-t jelöld ki mint új üzlet, ahonnan a stílusodat felépíted.

Nyilván nem tudom, hogy mennyi pénzed van erre, de az se kifizetődő, hogy egy közepes minőségű helyen megveszel mindenfélét.

Találd ki milyen az alakod első sorban, mi áll jól. Aztán hogy miben érzed jól magad, milyenek a hétköznapjaid, jól esik-e akár szoknyát hordani vagy csak feszengsz benne, stb.

Érdemes mindenképpen kijelölni a fő színeket, amik tetszenek és jól állnak! Ha veszel lilát is, kéket is, ilyet is, olyat is, és mind különböző árnyalatú és stílusú, pl szafaris khaki nadrágot veszel, de amúgy az élénk színű selyemblúzok tetszenek, akkor nem tudod őket cserélgetni.

Szóval válaszd ki a ruhatárad alap színeit. Az enyém a fekete-fehér-szürke-bézs alapon túl a sötétkék, világoskék, bordó-piros, és egy-egy méregzöld. Jól kombinálhatóak, akár egy bordó egy mélykékkel meg egy fekete-fehérrel, én ezekben érzem jól magam.

Írhatnék alapdarabokat, de lehet te azokban pont nem éreznéd jól magadat, vagy egyáltalán nincs rá szükséged. Szóval jelölj ki egy stílust inkább, jelölj ki hozzá színeket, és kezdődhet is a móka!

2019. márc. 13. 11:32
 6/8 anonim ***** válasza:

Szerintem is alap dolgokat vegyél kezdésnek. Basic darabokat. Fekete farmer, kék farmer, egyszínű felsők, ingek. És ezek mellé lehet egy-két extrább darab. Mondjuk egy feltűnőbb, különleges kabát, vagy blézer. Ezeket jól lehet kombinálni.

Én most nagyon rákattantam a farmerszoknyákra. Tavaly nyárról van 3, idén pedig már kettőt vettem. Szerintem egy pólóval, trikóval lazább, kényelmes viselet, egy csinosabb felsővel, blúzzal, meg szandival pedig csinos is lehet.

2019. márc. 13. 11:39
 7/8 anonim ***** válasza:
43%
kinais ruhakat nem veszi meg senki. felesleges faradozni, ha nem kell dobd be a H&M ruhagyujto kontenerebe es adnak erte kupont, amit levasarolhatsz. Sinsay minosegre rosszabb, mint a kinai, es ezt az araik is tukrozik.. hiaba olcso ha sz**r. raadasul az tiniknek valo bolt nem 25 eves noknek... ha nincs penzed menj turkaloba, azon belul is kilosba, de a darabarasban is olcsobban betudsz szerezni alapdarabokat, mint akarmelyik fastfashion uzletben. ha 25 evesen oltoztetni kell akkor egyszeru darabokat vegyel inkabb, viragmintasbol is apromintasat, ne csicsasakat.
2019. márc. 13. 11:41
 8/8 anonim ***** válasza:

Capsule wardrobe keresőszóval keress inspirációt, gondolom nincs hirtelen másfélmillió forintod ruházkodni, úgyhogy viszonylag kevés ruhadarabból kéne kiindulni.

Az is jó ötlet hogy válassz ki pár színt, amik jól állnak, és arányosan keverd az alapdarabokat (blézer, farmer, szövetnadrág, fekete szoknya, fehér ing, fekete ing, sima póló) és a mintásabbakat.

És mindenképpen vedd figyelembe az alkatodat, bőrszínedet, haj- és szemszínedet, életmódodat amikor válogatsz, hiába gyönyörű az a sárga ruha ha vízihullává sápaszt, vagy a mintás ceruzaszoknya ha húsz kilóval többnek mutat, mint ahogy magassarkú csizmát se érdemes venni ha minden reggel futsz a busz után.

2019. márc. 13. 22:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!