Nektek is csúszik a cipőtök, ha havas úton mentek és utána beléptek valahova? Mit lehet ezzel csinálni?
Figyelt kérdés
Kint az utcán nincs gondom, ott nem csúszkálok a hóban, de amint belépek valahova, kb. a nyakam töröm. Szerintem az én cipőmmel van valami gond, mert mindenhol ez van, ma például a suliban a kapuban egy óriásit csúsztam, mások meg simán jöttek. Mi a fene lehet ez? Ilyenem van, tök jó recés a talpa, mégis bent iszonyú csúszós
Mit lehetne vele csinálni?
2018. dec. 17. 12:02
1/4 anonim válasza:
Eleve az ilyen tömeggyártásos boltban nem gyártanak minőségi cipőt. Ha megszárad a talpa a cipődnek, húzd rajta végig a kezed, és nagy valószínűséggel nem nagyon fog tapadni, hanem inkább csúszkálni.
Hóban, hótaposót célszerű hordani, lapos sarkút.
2/4 anonim válasza:
Lábtörlő?
Mondjuk nekem is van nagyon hasonló, de eszembe nem jutna havas időben felvenni.
3/4 A kérdező kommentje:
Hát az a fura, hogy hóban pont, hogy egész stabil. Meg eső után sem szoktam érezni, hogy csúszna, mármint amikor szintén nedves a talpa, csak ha bemegyek valahova a havas útról :( lehet, hogy a hideggel is összefügg?
2018. dec. 17. 19:26
4/4 anonim válasza:
Az ilyen talpak nem alkalmasak kemény, vízszintes, vizes felületekre. Ez a mintázat terepre való - épp ezért teljes tévedés ilyen utcai cipőkre tenni - merev, fele akkora felületen érintkezik, nem tapad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!