Feltörtek vagy lehet valami más? Beléptek a fiókomba a face szerint Budapestől és természetesen a közelében sem voltam a városnak. (Hajnali 1kor volt) Kitiltottam plussz jelszócsere de mikor utána megnéztem honnan jelentkeztek be már nem volt ott.
Minden ami nem GPS vagy hasonló technológiai helymeghatározásra szolgál, elég pontatlan.
IP alapú az van, hogy Ország vagy Város pontossággal határoz meg. Azaz Ország esetén, a főváros a legvalószínűbb a lélekszámból adódóan. De mint látható nem mindig.
Telefon térető három-szögeléssel lehet behatárolni, de az is már egy zóna. Igaz városnál kisebb területet ölel fel.
A jelszó csere mindenképp javasolt. Továbbá erős jelszó. Minden olyan ami a következőkben szerepel érdemes kerülni:
- olyan szöveg részlet ami azonosít: életkor, születési év, hó és nap. Akár a kombinációi
- becenevek vagy annak részletei
- szótári vagy értelmes szavak pl.: almafa
- alfanumerikus betűktől való eltérő karakter hiánya
- cég vagy iskola neve, annak részlete vagy rövidítése
- billentyűzetben fellelhető egymás melletti vagy struktúra szerinti karakter sor (pl.: "qetuo" mivel egymás mellet van csak kettesével)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!