Nagyon kicsi (lenne) ez a ruhatár?
Kabátok
1 puffkabát
1 szövetkabát
1 bőrdzseki
1 farmerdzseki
Nadrágok
3 farmer
1 fekete nadrág
Szoknyák
2 miniszoknya
1 hosszúszoknya
Pólók
10 rövidujjú
Pulóverek
3 vékony kötött pulcsi
3 vastag kötött pulcsi
Cipők:
1 bokacsizma
1 télicsizma
1 vászon tornacipő
1 sportcipő
1 balerina
2 szandál
Táskák:
1 vászonszatyor
1 kistáska
1 hátizsák
(Jelenleg sokkal több van, de redukálni szeretném a mennyiséget)
24N
A mottóm az hogy "ruhából sosem elég".
17/f
Kabátból és cipőből nekem sokkal kevesebb van, a többi kicsit karcsú, de végülis minimálisan elég lehet.
De ez nagyon emberfüggő. Nadrágnál zavarna, ha csak alkalmi fekete (mert az én fekete szövetnadrágjaim tipikusan azok) és farmer lenne, nekem kellenek vékony túranadrágok is, kánikulára rövidebb nadrág is (igaz, farmerom egyetlen van, az a téli nadrágom)... Kinek mi fontos.
De cipőből nekem egy túrabakancs elég egész évre :D Plusz alkalmi- és fellépőcipők. De van, aki szociálisabb vagy másra is szüksége van, mint egyetlen kényelmes, terepre is alkalmas cipőre.
Úgyhogy ezt neked kéne tudnod.
Az én ruhatáramhoz képest keves.
De szerintem nem baj. Ha olyan darabjaid vannak amik jól kombinàlhatóak egymással akkor szerintem nem baj.
Nekem rengeteg cipőm, táskàm, ruhàm van, viszont nem látom át őket. Rengeteg van amit nem használok már és még sincs szívem kiselejtezni. Pàrom agyára megyek már néha XD
Rettenetesen kevés.
Én még azokról a ruháktól sem válok meg, amiket egy ideje nem hordok, mert ki tudja, hogy mikor lesz rá szükségem.
Nemtudom elképzelni hogy valaki leül a ruhásszekrénye elé és számolja miből mennyi van...
De ráértek :D
szerintem nem lehet meghatározni miből mennyi legyen
mindenkinek más az anyagi háttere, mások az igényei
ha lenne 50 pár cipőm se érezném soknak mert imádom a cipőket és inkább azokat variálom mert ruhában nehezen találok olyat ami tetszik. de mivel anyagilag nem tehetem meg, így minden évszakra van 1-1
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!