Lányok milyen érzés volt nektek először tangát viselni?
Figyelt kérdés
Hány évesen próbáltátok ki először és mi inspirált rá titeket? Milyen volt az első tanga amit kipróbáltatok és mit tapasztaltatok vele először?2019. márc. 5. 06:12
11/16 Metionin válasza:
Kényelmetlen, kidörzsölt, folyton igazgattam volna. Nem is hordok azóta. Asszem 16 évesen volt rajtam először és utoljára.
13/16 anonim válasza:
16 voltam. Fehér csipke volt az első. Furcsa volt, úgy éreztem mintha meztelen lenne a fenekem, de a madzag benne volt a vágatomban. Állandóan igazgatni akartam, kezdett kényelmetlen lenni. Tán 3 órát volt rajtam. Azóta csak szexhez veszek fel tangát, azt a kis időt kibírom.
14/16 anonim válasza:
Nagyon kényelmes és szexi, a pasim is imádja 14l
15/16 anonim válasza:
mindegyik bugyim becsúszott a fenekembe, ezért kipróbáltam a tangát. nagyon jó volt, azóta is csak azt hordok, mást nem bírok elviselni magamon.
kényelmes, szabad (érzés)
27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!