Amikor először hordtál tangát, nem volt fura érzés, hogy hátul középen bevág?
Figyelt kérdés
Ezt idővel megszokja az ember és fel se fog tűnni?2017. máj. 22. 08:32
1/17 anonim válasza:
Így van, először fura de utána teljesen meg lehet szokni :)
2/17 anonim válasza:
Fura volt (14 voltam.)
Utána az volt fura, ha rendes bugyit vettem fel, és 2 oldalt a varrást éreztem. Nem is nagyon erőltetem a simát, max otthonra.
4/17 anonim válasza:
Ha jo a meret, akkor nem vag be. Nem is lehet erezni. Akkor vag be, ha kicsi.
5/17 anonim válasza:
szerintem jó szó rá az, hogy bevág. mert nem fáj, nem szorít. csak úgy érzed hogy ott van, talán kicsit olyan csikis, vagy hogy mondjam.
egy idő után meg lehet szokni, de nekem nem jön be annyira, úgyhogy csak akkor veszek fel, ha a ruhához az illik.
6/17 anonim válasza:
Ha jó a méret, nem szabad vágnia. Az elején fura érzés, de mára már annyira megszoktam és kényelmes viselet, hogy a normál fazont nem érzem kényelmesnek. :)
7/17 anonim válasza:
Eleinte olyan érzés, mintha a normál bugyi becsúszott volna, de kis idő múlva el is felejted.
8/17 A kérdező kommentje:
Nem vág szó szerint. Csak érzem, hogy ott van. Szokatlan érzés. Reggel óta ebben vagyok, de még nem szoktam hozzá.
2017. máj. 22. 15:47
9/17 anonim válasza:
Akkor vedd le es hagy a francba!
Engem is zavart es nem sok ertelmet latom annak , hogy ugy rohangaljak egesz nap hogy egy darab anyag van a seggemben!
Mi a jo benne es mi ra a magyarazat..
10/17 anonim válasza:
Pár nap múlva megszokod. Én 13 éves koromban kezdtem tangát hordani, az első pár napban éreztem, hogy ott van a fenekemben, de az elmúlik, ha hozzászoksz. Nekem inkább az volt fura érzés, hogy csupasz a fenekem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!