Lányok, milyen érzés topban lenni?
Figyelt kérdés
És milyen érzés volt legelőször viselni? Nincs ingeretek arra, hogy karotokkal eltakarjátok hasatokat?2016. jún. 11. 22:23
1/10 anonim válasza:
Hát szinteugyanolyan mint polóban lenni...
Nincs ingerem rá hogy eltakarjam a hasam.
2/10 anonim válasza:
Nekem van nagyon sok meg sem hordom.Nincs rossz alakom de megsem erzem bennuk jol magam es mindig huzgalnam le,es takargatnam magam.
3/10 anonim válasza:
A top egyébként akármilyen felsőt jelent.
4/10 anonim válasza:
Először kicsit feszélyezve éreztem magam benne,de megszoktam s sokan meg is dicsérték az alakomat így most már magabiztosan viselem. :)
5/10 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi az eddigi válaszokat :)
2016. jún. 11. 23:37
6/10 anonim válasza:
Nekem nagyon előnytelen az alakom, de lehet úgy hordani, hogy eltakarja a hasat, valami magasabb szárú nadrág vagy tanga, nem is tudom.
7/10 anonim válasza:
Szerintem nagyon kényelmes,de nyilván nem a mamánál elfogyasztott vasárnapi ebéd után kell felvenni:D
8/10 A kérdező kommentje:
Köszi, hogy válaszoltatok!
2016. jún. 16. 17:10
9/10 anonim válasza:
Ha pánt nélküli topra gondolsz az igazán kényelmes nyáron mert nincsenek szorító pántok és nincs meleged benne de mindenképp magasított derekú hosszú szoknyával érdemes hordani mert amúgy ízlésleten lenne !
Például így :
10/10 anonim válasza:
En nem szeretem mert kenyelmetlen... De muszaj vagyol hordani a cicim miatt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!