Meg lehet szokni ezt az érzést?
Ha meg van gyűrődve a fenekedben akkor az nem jó fazon neked. Érdemesebb vékonyabb fenékpántú tangát venni, az komfortosabb érzés lesz. :) Az a jó és kényelmes, amikor szépen befeszül a fenekedbe gyűrődés nélkül. :)
Az hogy csikizi a fenekedet, az elején normális, nekem is így volt, de pár nap alatt megszoktam. Utána már csak kellemes simogató érzés lesz járás közben, vagy szinte még az sem, ha jó a méret és a fazon. :)
Ha lány vagy, akkor könnyű dolgod van, mert nektek nagyon sok féle tangát lehet kapni bármelyik boltban, de sajnos nekünk fiúknak elég nehéz igazán jó tangát találni. :(
Próbálj ki egy keskenyebb pántút, meglátod sokkal jobb lesz. De nem a cérna vékonyságúra gondolok, hanem aminek kb 1cm a legkisebb szélessége. :)
Nekem is van ilyen szélesebb pántú, de nekem sem a kedvencem. Viszont amelyiknek keskenyebb azokat imádom, mert nagyon kényelmesek. :)
#1 voltam.
F
Hú, ez baromi széles. Nem csodálom, hogy nyom.
Nekem a férfi tangáim is sokkal keskenyebbek ennél fenékrészen. :) Kb fele ilyen, vagy még keskenyebb. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!