Amikor először hordtál tangát, nem volt fura érzés, hogy hátul középen bevág?
Köszi a válaszokat. Nekem az kifejezetten jó érzés volt, hogy csupasz a fenekem. Főleg egy szűkebb farmerban. Na meg ilyen melegebb időben nem hiányzott onnan még egy réteg. :)
Amúgy tegnap délután mikor mentem haza direkt figyeltem rá és már úgy se éreztem. Lehet pár nap és tényleg hozzá fogok szokni.
Nekem amúgy tetszik a tanga, szívesen hordom, csak az érzés fura, hogy valami folyton ott van a fenekemben. Nem kellemetlen vagy ilyesmi, csak szokatlan volt.
Ma nem tangában vagyok, de holnap szerintem megint azt fogok felvenni. :)
Na meg ilyen melegebb időben nem hiányzott onnan még egy réteg. :)
Ez mondjuk milyen igaz!
Csak azt nem Ertem akkor a ferfiak miert nem vesznek peldat a noktol??
Telen amelyik harisnyat visel az ellentabor lebeszeli errol mert a meleg nem jo a hereknek , de erdekes, hogy meg nyaron is boxerba meg terdig ero rovidnek csufolt nadragokban punnyadnak.
A fene erti az okat...
13 éves korom óta hordok, eleinte fura volt, de hamar megszoktam, mást már nem is bírok elviselni magamon :)
25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!