Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Amikor először hordtál tangát,...

Amikor először hordtál tangát, nem volt fura érzés, hogy hátul középen bevág?

Figyelt kérdés
Ezt idővel megszokja az ember és fel se fog tűnni?
2017. máj. 22. 08:32
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat. Nekem az kifejezetten jó érzés volt, hogy csupasz a fenekem. Főleg egy szűkebb farmerban. Na meg ilyen melegebb időben nem hiányzott onnan még egy réteg. :)

Amúgy tegnap délután mikor mentem haza direkt figyeltem rá és már úgy se éreztem. Lehet pár nap és tényleg hozzá fogok szokni.

Nekem amúgy tetszik a tanga, szívesen hordom, csak az érzés fura, hogy valami folyton ott van a fenekemben. Nem kellemetlen vagy ilyesmi, csak szokatlan volt.

Ma nem tangában vagyok, de holnap szerintem megint azt fogok felvenni. :)

2017. máj. 23. 08:27
 12/17 anonim ***** válasza:
41%

Na meg ilyen melegebb időben nem hiányzott onnan még egy réteg. :)

Ez mondjuk milyen igaz!

Csak azt nem Ertem akkor a ferfiak miert nem vesznek peldat a noktol??

Telen amelyik harisnyat visel az ellentabor lebeszeli errol mert a meleg nem jo a hereknek , de erdekes, hogy meg nyaron is boxerba meg terdig ero rovidnek csufolt nadragokban punnyadnak.

A fene erti az okat...

2017. máj. 23. 11:02
 13/17 anonim ***** válasza:
91%

13 éves korom óta hordok, eleinte fura volt, de hamar megszoktam, mást már nem is bírok elviselni magamon :)

25

2017. máj. 26. 13:44
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
én elsőre is olyat vettem fel ami teljesen benne van a fenekemben, de párnap alatt sikerült megszokni az érzést és azóta is csak ilyen t-string tangát hordok
2017. júl. 31. 16:56
 15/17 anonim válasza:
100%
Először furcsa és lehet, hogy kényelmetlen de jobb minél előbb megszokni és túlleni rajta, ezen minden nő túlesik. Megszokod és utána tök jó lesz. Érdemes egy számmal kissebbet venni mert akkor nem csúszkál és nem csak akkor érzed ha leülsz vagy mozogsz és azt hiszed hogy elcsúszott ami kellemetlen, hanem folyamatosan érzed, hogy rajtad van, így könnyebb megszokni. Sokan alváshoz is hordják ami a leggyorsabb módszer a szoktatáshoz is, persze ébredéskor eleinte nagyon kellemetlen lesz, de fontos, hogy ilyenkor nem szabad feladni és levenni. Kitartás, pár hét és tutira megszokod. Én is így szoktam meg és azóta is rendszeresen tangában alszom.
2018. febr. 6. 09:40
 16/17 anonim ***** válasza:
48%
Olyan volt elsőre is, mintha nem lenne rajtam bugyi.
2019. márc. 5. 09:56
 17/17 anonim ***** válasza:
Fiú vagyok, de nekem is az a tapasztalatom, hogy elsőre picit fura volt, de egyáltalán nem rossz, sőt inkább olyan izgi jó érzés volt. :) Pár napig éreztem folyamatosan, hogy ott van, utána ez az érzés eltűnt. Azóta is csak tangát hordok már kb 10 éve. Én aludni is tangában szoktam, nekem nagyon bevált. Másfajta alsóm már nincs is tangán kívül, mert barátnőm is imádja rajtam, nagyon bejön neki, ezért másfajtát sosem veszünk. :)
2019. márc. 5. 22:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!