Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Csajok, mit szóltok ha egy...

Csajok, mit szóltok ha egy pasi tangát is hord?

Figyelt kérdés
Nem minden napra gondolok, csak úgy néha. Pl első együttlétkor tangát látnátok egy pasin mit szólnátok hozzá? Esetleg volt már ilyen?

2019. febr. 18. 08:46
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
70%

Változik a világ... Szerencsére... :)

Az ötvenedikbe léptem, úgy húsz éves korom óta többnyire tangát viselek...

Ahogy olvasom a hozzászólásokat, mostanság úgy tűnik elfogadottabb, mint annak idején... ;)

2019. febr. 22. 11:04
 22/25 anonim ***** válasza:
34%

A kényelmes ruhák viselete is megilletik a pasikat nem csak a nőket mivel ők pofáznak az egyenjogúságról,de ilyenkor páran már szitkozódnak.

Mi is mondhatnánk,hogy nem nő az aki férfi ruhát visel ennyi erővel.

Egy férfi férfi marad bármi is van rajta nem a ruha határozza meg!

2019. febr. 23. 18:27
 23/25 anonim ***** válasza:
65%

Akinek a tanga kényelmetlen sztem csak rossz méretet választott :)

Én évek óta hordok többfélét és azt tapasztalom hogy a szűk tanga lehet izgató, de egész nap nem jó. Olyan méret a jó amit felveszel és utána észre se veszed hogy ott van, és az a rész ami a popóba vág a lehető legvékonyabb legyen :)

Az anyaga is számít és a kora. Ha elöregedett kevésbé nyúlós akkor cserélni kell. Nekem van férfi és női tangám is, mindkét fajta kényelmes. A női természetesen visszafogott, tehár nem csipkés. Leteszem eléd a két fajtát csak tippelni tudod melyik kinek készült :)

Bár bi pasi vagyok de ez nem a tangától függ. Akkor is bi voltam amikor még fecskével és boxerokkal szenvedtem. A szexualitás sosem az öltözéktöl függ :)

2019. márc. 29. 20:23
 24/25 anonim ***** válasza:
84%

Szerintem mindenki azt hordjon amit szeret, ami neki kényelmes, amiben jól érzi magát, a másik fél meg tartsa ezt tiszteletben, ha egy férfi tangát hord akkor azt hord pont.....

Lehet én jobban meg értem ezt mert én meg pl. badyt hordok a póló alatt férfi léttemre, mert nekem az kényelmes azt szeretem hordani, hogy miért is mert nem kell vacakolni az alsó val meg az atlétával, a badyt csak fel veszem meg alul össze kapcsolom és kész, az én párom sem basztat ezért, ő is azt mondta ha neked kényelmes akkor hordjad és ennyivel el volt intézve. Az hogy ez nekem hogy jött fel az egy másik sztori...

2019. ápr. 5. 05:47
 25/25 anonim ***** válasza:
100%

Sztem szexi 🙂

27 N

2019. máj. 30. 15:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!