Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Csajok, mit szóltok ha egy...

Csajok, mit szóltok ha egy pasi tangát is hord?

Figyelt kérdés
Nem minden napra gondolok, csak úgy néha. Pl első együttlétkor tangát látnátok egy pasin mit szólnátok hozzá? Esetleg volt már ilyen?

2019. febr. 18. 08:46
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
97%
Úgy lennék vele, hogy van egy csomó tangám, amit már nem hordok, kidobni sajnálom, igy neki adhatom, és viselje egészséggel. :-)
2019. febr. 18. 16:40
 12/25 anonim ***** válasza:
49%
Azt,hogy nem pasi.
2019. febr. 18. 19:45
 13/25 anonim ***** válasza:
62%

Elsőre biztos megmosolyognám :D

Egyébként sosem érdekelt milyen fehérneműt hord a párom, nyilván megvan melyik tetszik a legjobban, de nem ezen áll vagy bukik a kapcsolat a szememben. Amíg nem ilyen fétisszintű hülyeség, csak simán azt találja kényelmesnek felőlem hordja.

2019. febr. 18. 22:56
 14/25 anonim ***** válasza:
86%
Ha jo a seg ge akkor bejon.
2019. febr. 19. 04:59
 15/25 anonim ***** válasza:
86%
Semmit! Az én véleményem hogy mindenki szíve joga hogy mit hord. A másik dolog amivel nem értek egyet ha egy pasi olyan ruha darabot hord amit nem kifejezetten nekik készült akkor miért kell mindjárt olyanokra gondolni hogy hom.. mel... stb. Abba bele sem gondol egyik negatív hozzá szóló hogy igen is állhat jól egy pasin egy tanga vagy akár más is. És ahogy egy hozzá szóló írta egy kapcsolatot nem ez határoz meg, sőt az én véleményem az hogy ha el fogadják egymást olyannak amilyenek, ez inkább erősít egy kapcsolatot, és erősebb bizalmat ad mindkét fél számára.
2019. febr. 19. 05:55
 16/25 anonim ***** válasza:
96%
Legalább tudnánk egymásét hordani, családi csomagot venni, csupa előnye van, ráadásul szexi is
2019. febr. 19. 14:22
 17/25 anonim ***** válasza:
23%

Milyen érdekes hogy aki azt írta nem pasi meg nem tetszik neki azok a nők vannak a legjobban felháborodva ha mi férfiak mondjuk azt hogy kevés elegáns nőt látni mert nem hordanak szoknyát meg magassarkút.

Persze ilyenkor támadnak hogy nem attól lesz nő egy nő hogy mi van rajta és az elegancia az első hanem a kényelem.

A férfi ruhát viselő " nőkről" meg had ne ejtsek szót...

2019. febr. 19. 15:16
 18/25 anonim ***** válasza:
86%

Volt már nem egy pasim aki hordott, na nem rendszerességgel, hanem inkább én kedvemért :)

Na nem ilyen csajos csipkéset hanem férfit amibe rendesen elfért a csomagja.

24L

2019. febr. 19. 15:18
 19/25 anonim ***** válasza:
89%
Csak tangát hordok már hosszú évek óta, nem kényelmetlen és a feleségem vásárolja nekem
2019. febr. 20. 14:42
 20/25 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem szíve joga hogy mit hordjon. Én meg bodyt hordok persze férfit, és engem sem érdekel különösebben ki mit mond. Nekem kényelmes és szeretem ennyi.
2019. febr. 20. 21:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!