Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti az ilyen lányokhoz mit szóltok?
Én is szeretném a fizikát ha nem egy vadbarom lenne a tanárom-.-
Amúgy biztos a reáltermészetűeknek bejönnél
Ahány ember annyi ízlés, mindenkinek más tetszik :) Persze nem tudatosan is valamennyire hajlamosak vagyunk egymás véleményét követni. Például amikor egy osztályban sok lánynak ugyanaz a fiú tetszik és fordítva.
Hosszú távon amúgy sem ezek a leglényegesebbek egy kapcsolatnál, de ezeken egyelőre ne aggódj szerintem :D
Az elsőből adódóan sosem lehet az a kérdés, hogy tetszik-e mindenkinek. Erre a válasz az, hogy nyilván nem, viszont olyan sincs, hogy senkinek sem jön be, valaki mindig lesz :) Erre a legjobb bizonyíték a youtube videók értékelései. Néha nem értem egyik másiknál, hogy hogyan nem tetszhetett / tetszhetett valakinek, de ilyenek vagyunk :)
A természettudományok iránti érdeklődés pedig kifejezetten jó dolog, noha néha nehéz kommunikálni a nem ilyen beállítottságú emberekkel :D
Ezek mind apróságok amik nem számítanak sokat (persze a kedvesség az fontos).
Szerintem csak akkor lehetne tudni igazán ha elmész előtte és belenézel a szemébe és megérzed azt a bizonyos érzést és nem a szerelemre gondolok konkrétan hanem az az érzés, hogy ezért a lányért érdemes küzdeni érdemes földet fogni és érdemes felállni és a szemében mondani nem adom fel.
Tehát mindegy milyen vagy a világon lesz párod akármilyennek érzed a helyzeted.
De a kérdésre kitérve kedves, humoros lány nem a legrosszabb szempont :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!