Fiúk mit szóltok a molettebb lányokhoz?
Figyelt kérdés
Azért kérdezem mert én is molettebb vagyok és van mikor ezért alacsonyabb rendűnek néznek mert nem vagyok csont kollekció akkor már biztos h nem lehet velem jól el beszélgetni?:/ Meg akkor én hulladék vagyok biztos.2015. febr. 4. 22:38
1/26 anonim válasza:
Ha arányosan oszlik el a zsír, szép az arca, akkor rendben van.
2/26 CptTomato válasza:
Sok kellemes szexuális élményem kötődik molettebb lányokhoz.... és általában sokkal életvidámabbak mint mások, és ezért általában jókat tudok velük beszélgetni.
3/26 anonim válasza:
Linkelj egy képet amire hasonlítasz.
Az ha picit husis nem baj. KICSIT az még oké, viszont ami már tényleg olyan az nem jön be.
4/26 anonim válasza:
Nincs velük baj, abszolút. Nemkell minden lánynak csontrakétának lenni.
Akkor van baj amikor az 500 kilós drabál dömper Kirov reporting tenyészkoca "molettnek" akarja eladni magát...kicsit durva csúsztatás.
5/26 anonim válasza:
Kinek a pap,kinek a papné. Nekem mindig a karcsúbb lányok jöttek be,DE láttam már husisba is olyat,akivel szívesen eldumálgattam volna. Szóval ha az illető nem üti meg a ténylegesen "kövér" kategóriát,akkor nem kizáró ok :)
6/26 anonim válasza:
üdv a klubban :)))))
bár nem tudom neked mi a molett...
de igen, csak addig leszünk jó beszélgetőpartnerek, míg nem látnak.
7/26 anonim válasza:
Én inkább az általad nevezett "csontkollekciókra" bukom
8/26 anonim válasza:
Molettebb lányokkal sokkal könnyebb beszélgetni.
(Bár ez csak személyes vélemény, nem mindenkire igaz.)
9/26 anonim válasza:
Ugyan ne legyetek pesszimisták... Igen lehet egy molett leány is szép.
10/26 anonim válasza:
Lehet szép egy molett lány, de szerintem te kérdező nem csak molett, hanem borzasztóan kövér vagy. Az meg már egy másik kategória.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!