Kérdés a lányokhoz?
Miért csináljátok azt rendszeresen, hogy ha Tinderen elindul egy beszélgetés úgy, hogy még kezdetleges a dolog és semmi negatív/fura, vagy bármi normálistól eltérő lett volna, akkor egyszer csak nem válaszoltok többet??? Ha írok, hogy miért nem válaszoltok annak ellenére, hogy az adatlapotokon ott van, hogy voltatok az előző üzenetem óta fent, arra sem kapok választ.
Ha pedig ezután pár nap múlva újra látom, hogy fent voltatok és írok, hogy eléggé inkorrekt dolog ok nélkül válaszra sem méltatni egy embert, akkor érdekes módon egyből, még aznap jön a válasz, hogy milyen bunkó vagyok és Ők csak pár napig nem voltak fent ezért nem látták. Pedig ez nem igaz!
Szóval a kérdés: Ez valami taktika, teszt, próbatétel? Vagy már ti sem tudjátok miért vagytok fent és nincs kedvetek válaszolni?
(u.i.: Nem magamból indulok ki, eddig sok különböző embertől hallottam ugyanezt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!