Csajok, mit szóltok ha egy pasi tangát is hord?
Figyelt kérdés
Nem minden napra gondolok, csak úgy néha. Pl első együttlétkor tangát látnátok egy pasin mit szólnátok hozzá? Esetleg volt már ilyen?2019. febr. 18. 08:46
1/25 anonim válasza:
Nem zavarna. Ha neki kényelmes,miért ne?
2/25 anonim válasza:
Indulnék is haza, az ilyen nem férfi
(Nőkènt sem hordok màr vagy 6 éve, szerintem rohadt kènyelmetlen)
3/25 anonim válasza:
Meglepődnék és nem örülnék neki. Azt gondolnám, hogy bi.
6/25 anonim válasza:
Volt már pasim aki hordott tangát, engem nem zavart.
7/25 anonim válasza:
Leborulnék az ágyról nevettemben, annyira férfiatlan. Már a nyolcvanas években is a férfitangán röhögtek a sorozatokban, pláne most. Amúgy nem vonz semmiféle crossdressing meg hasonló látens meleg férfifétis, ahogy a cérnavékony izommentes férfitípus sem.
8/25 anonim válasza:
Nem különösebben tetszik, de én se hagyom senkinek hogy megmondja, milyen bugyit hordjak, úgyhogy nem is fogok beleszólni, hogy ő milyet hord.
9/25 Metionin válasza:
Nem érdekel, nem az én seggemet vágja. Ha neki ez kényelmes, akkor hordja, én akkor se venném fel ha fizetnének érte.
10/25 anonim válasza:
párom második randira vett fel tangát és nekem tetszett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!