Nektek melyik a kedvenc ruhaboltotok és miért?
Figyelt kérdés
Szeretném felfrissíteni a ruhatáramat,és kíváncsi lennék nektek melyek a kedvenc ruhaboltjaitok és miért!(női ruhákra vagyok kíváncsi😊)2019. febr. 1. 11:44
11/15 Metionin válasza:
Volt egy kedvenc Hádám de sajnos már nincs meg, a többi meg nem tetszik annyira. Az említett boltban valahogy mindig összeverődött egy csomó darkos ruha, többstör címkés Living dead souls cuccot vettem ott meg vadiúj Martenst 3 ezerért. Még az a matrica is ott volt a talpán. Meg marhaszép fekete csipkés egyberuhák, fűzők, minden volt. Azt hittem lexopom magam amikor megláttam hogy bezárt :(
12/15 anonim válasza:
Van Graaf az Alleban, korrekt üzletpolitika, nagy választék, garancia
13/15 anonim válasza:
Trendi Divat, H&M, turkalok (Mitu, Humana).
Régebben pár éve még érdekelt a márka, de ma már 3 gyerekes anyukakent fontosabb, hogy tetszen a ruha és ne legyen drága :)
33N
14/15 anonim válasza:
Nincs kedvenc boltom, hanem egy stílusom van, amibe bárhonnan találhatok megfelelő ruhákat. Árban a Zaráig szoktam elmenni, ráadásul, egy ideje olyanok a kollekcióik, amik eléggé bejönnek (amúgy "occsó" dizájner koppintás, de számomra hasznos). Nagyon szivesen látogatom a vintage second hand boltokat is. Végeredményben meg nem lehet mondani az outfitjeimről, hogy most mi honnan van.
Egyébként ha a fast fashion boltok minősége érdekel, akkor a New Yorkert kerüld, az nagyon silány, és fantáziátlan is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!