Mi a kedvenc ruhaboltotok? Szerintetek jó bolt a Tally Weijl?
Figyelt kérdés
Melyik a kedvenc ruhaboltotok?Szeretitek a Tally Weijlt?Miért?Szerintetek drága/olcsó?
:)
2014. márc. 2. 20:39
1/25 anonim válasza:
Én szeretem. Eddig ha bementem mindig vettem valamit. Drága? Ott is van akció, és legutóbb kb 5 éve voltam kínaiban,ahol egy farmer 6-8000 ft volt..szval szerintem átlagos de inkább az olcsó kategória és a minősége is elég jó.
2/25 A kérdező kommentje:
Oké,köszi a választ.:)
Szerintem is jó!:)
Várom még a válaszokat!!!:D
2014. márc. 2. 21:21
3/25 anonim válasza:
Szeretem :) Most vettem akcióban ott inget meg műbőr leggingst, felsőket meg maxiszoknyát elég olcsón :)
Teljes áron se sok, viszont a ruhák minősége elég rossz.
Amig több pénzem volt nagyon sokat jártam Amnesia, magenta, Sugarbird üzletekbe, de ezekre már ritkán futja :(
Amit szeretek a Reserved :)
Tallynál hajszálnyival drágább (de az se feltétlen igaz) de minőségre messze az egyik legjobb üzlet :) És a Pimkie is nagyon jó.
4/25 anonim válasza:
a H&M-et, Mangót, Bershkát és Reservedet szeretem. Tally-ba is beszoktam menni, de még nem vettem ott semmit sem, nem a stílusom, ami meg tetszett, azt nem érte meg megvenni.
5/25 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!:)
Jöhet még.;):)
2014. márc. 3. 20:06
6/25 anonim válasza:
Nekem is a Tally a kedvencem :) szeretem még a H&M et és a New Yorkert:))
7/25 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!Megy a zöld mindenkinek,még jöhötnek a válaszok!
:);)
2014. márc. 7. 18:10
8/25 anonim válasza:
Egész jó,de nekem a New Yorker jobban bejön.:)
9/25 A kérdező kommentje:
:)
Megy a zöld pacsi!:)
Jöhetnek még!!;)
2014. márc. 11. 18:22
10/25 anonim válasza:
én Miskolcon lakom lehet csak itt szar de amiket ott vettem hamar tönkremegy egy atlétát vettem tavaly nyáron és elkezdett foszlani meg kinyúlni,nagyon rossz minőség bármit vettem ott szar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!