Mi a kedvenc ruhaboltotok? Szerintetek jó bolt a Tally Weijl?
Figyelt kérdés
Melyik a kedvenc ruhaboltotok?Szeretitek a Tally Weijlt?Miért?Szerintetek drága/olcsó?
:)
2014. márc. 2. 20:39
21/25 anonim válasza:
Akarom mondani Stradivariusba*
: )
22/25 A kérdező kommentje:
Ok,köszi,megy a zöld! Jöhetnek mééég!!!:)
2014. jún. 16. 19:42
23/25 ksztella válasza:
Tally Weijl a legeslegkedvencem. Szerintem olcsó,bár kinek mi.Nagyon jó ruhákat lehet kapni ott,mellesleg jó minőségúek is.De szeretem a New Yorkert,H&M,C&A,Reserved,Zara,Bershka,Pull&Bear,New Look. Általában itt veszem a ruháimat illetve rendelem.Igen tömegstílusom van,nem tehetek róla. :D
24/25 anonim válasza:
Nem szeretem, zavar az a hangos zene, meg hát már nem az én korosztályomnak való (21). :) Persze basic cuccokat ott is néztem, pl. sima pólót, egyszerű farmert (ezeknek pl. nagyon tetszik a színe). Árban ezek korrektek. Kedvenc ruhaboltom a H&M, Mango és Reserved. Szeretem a New Yorker Amisu márkáját is. Még Hádákban vásárolok, ott nem nézem a márkákat, mert mindegyik ruhadarab az és jó minőségű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!