Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Melyik a kedvenc Inditex-es...

Melyik a kedvenc Inditex-es márkátok és miért? Hány évesek vagytok?

Figyelt kérdés
Ha valaki nem ismerné mindet: [link]
2018. dec. 9. 19:20
 1/5 anonim ***** válasza:
Oysho, Stradivarius. 26
2018. dec. 9. 20:09
 2/5 anonim válasza:
100%
Azt tegyük hozzá hogy férfi vagyok, így van ami nálam alapból kiesik. De a Bershka. Általában sok cuccuk van amj illik a stílusomhoz, a szabásuk jó (szóval a saját méretem pont jól áll rajtam, se nem szűk, se nem bő), a minőséggel is elégedett vagyok, alapból vigyázok a cuccaimra, de a Berskác cuccaim gyakorlatilag elpusztíthatatlannak bizonyultak eddig (aminek nagyon örülök, mert a H&M-es, NYer-es cuccamnak pár mosás alatt kikopok a színük, és elkezdenek felbomlani a varrataik), és az áraik sem rosszak. Általában akcióban szoktam vásárolni, a mobilos appon szoktam elmenteni ami tetszik, aztán megveszem mikor leárazzák. (Persze ez azzal jár hogy most például tavaszi cuccokat rendeltem. De ez nem okoz problémát.) Illetve ha már itt járunk, a mobilos appjuk is az egyik legjobb az ilyen ruhaüzletek között. Gyors, és el lehet menteni a cuccokat amik tetszenek (a Zarás appban ilyet nem lehet).
2018. dec. 9. 20:23
 3/5 anonim válasza:
Ez lemaradt: 21 éves vagyok.
2018. dec. 9. 20:23
 4/5 anonim ***** válasza:
Stradivarius. Mert. Az eddigi válaszolók átlagéletkora a korom.
2018. dec. 10. 14:45
 5/5 anonim ***** válasza:
60%
Zara. Érdekes amúgy hogy spanyoloknál is ugyanazok a termékek vannak szóval nem vagyunk itthon lemaradva a kollekcióban. Viszont az ottani boltok sokkal ízlésesebbek és nem az az érzése az embernek mint itthon hogy a Zaraba csak az agyon parfümözött, felbunozo cigok és az arabok járnak vásárolni.
2019. jan. 12. 23:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!