Nyári esküvőre szoptatós ruha?
Figyelt kérdés
3 hónapos lesz a kisfiam, mire lesz az egyik barátunk esküvője. Sajnos a lányommal ekkor még bőven volt pocakom és valami olyan ruha kéne, ami nem adja majd ki és ne kelljen folyton levetkőzni, ha a kicsi szopizni akar. Szerintetek ezek a ruhák meg állják a helyüket egy esküvőn? Melyik lenne a legelőnyösebb?
2019. jan. 17. 16:17
1/7 anonim válasza:
Nekem a harmadik tetszik a legjobban. Ha sorrendbe kellene raknom, akkor 3, 1, 2.
2/7 anonim válasza:
Hm, én még ennyire nem gondolkodnék előre, megmondom őszintén. Nem tudhatod milyen lesz a babád három hónaposan el tudsz-e vele menni egyáltalán, vagy hasfájós lesz, és végigsírná szegény az egészet. Utóbbival, bár a babának is rossz és neked is, de el lehet rontani egy egész esküvőt. Semmi rossz szándék nincs bennem, csak tényleg voltam olyan esküvőn, ahol a pici baba sem érezte jól magát és emiatt a menyasszony sem.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi Mindenkinek! 😊
2019. jan. 17. 20:18
6/7 anonim válasza:
Igazán egyik sem tetszik,de ha nagyon választani kellene akkor az 1.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!