Mennyivel nagyobb szoptatós melltartót kell venni mint
szülés előtt?
Figyelt kérdés
Egy két melltartót szeretnék venni már szülés elött, de nem tudom mennyivel vegyek nagyobb méretet mint amit eddig hordtam.
Nektek mennyit nőtt?
2018. aug. 9. 11:02
1/8 anonim válasza:
Én most járok a 34.hétben és a múlt héten vettem 2 db-ot a kórházba. Eddig a méterem s/m volt vagy pedig 75/B most jelenleg 85/c hordok de a kosárba már kezd kicsi lenni. Szoptatos melltartonal olyan fajtát vettem amiben a méret l/xl nagyon puha de mégis rugalmas anyag úgy érzem ha bedurran a cicim is jó lesz.
2018. aug. 9. 11:05
2/8 anonim válasza:
Nekem a szülésig B kosár volt, 3 nappal később D lett... szóval előre szerintem tök lutri.
2018. aug. 9. 11:25
3/8 A kérdező kommentje:
Én 32 hetes vagyok. Eddig 85C hordtam, most 85D van de még nagy kissé, szóval talán egy ici picit nőtt csak a méretem. Ezért nem tudom mi lesz utána...
2018. aug. 9. 11:27
4/8 anonim válasza:
Nekem szinte semennyit nem nott, ugyanugy A kosaras maradt, viszont en utaltam a melltartot, meg a nagyon nagymeretu C&A-s sportmelltarto volt a legkenyelmesebb talan, az jol alkalmazkodott barmilyen merethez, es a tejcsorgato kagylot is jol odafogta.
2018. aug. 9. 11:29
5/8 anonim válasza:
Nekem pl egy millimétert sem nőtt a mellem, mondjuk tejem sem volt. Én is vettem előre, aztán ajándékozhattam ám tovább 😐
2018. aug. 9. 15:20
6/8 anonim válasza:
Mindenkinek más
Én 80/C- t hordtam terhesség előtt
Terhesség alatt
90/D lett ( legvégére ebbe is kellett tágító pántot tenni)
Belövelléskor 95/F lett ( 3 napig)
Most a terhesség alatti melletartót hordom. Szoptatósat pedig 90/D
De van 90/C is ( tde ez tuti nagyobb mert a kerülete is és a kosara is tágabb, mint a másiknak) ezt hordom alváshoz
Tehát én akkorát vennék mint kb a 34. Héten van mellem
( utána nekem a víz miatt kellett nagyobb kerület, a 3 napra nem vennék külön melltartót- nekem unokatesótól volt kölcsön, aki alapból ekkora méretekkel rendelkezik)
2018. aug. 9. 18:33
7/8 anonim válasza:
75C-t hordtam és 80/85C kellett a mellem mérete nem igazán nőtt a kerületben viszont igen kényelmesebb a 80/85C. Szerintem se vegyél előre,mert nem mindenkinek nő meg várj vele neked,hogy alakul.
2018. aug. 9. 22:39
8/8 anonim válasza:
Én úgy csináltam, hogy szoptatós trikót vettem, az jó volt a kórházba (mondjuk en gyűlölöm a haloinget, azt nem is vittem) meg itthonra, aztan vettem csak melltartot.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!