Szoptatós anyukák, Ti használtok dezodort?
Figyelt kérdés
Lehet hülyén hangzik a kérdés, de sok helyen lehet olvasni, hogy a dezodor beszívódik a mellbe is. Ti nem féltek, hogy a picinek baja lesz emiatt?2018. aug. 8. 14:50
1/9 A kérdező kommentje:
*dezodort *féltek
2018. aug. 8. 14:50
2/9 anonim válasza:
Igen. Életwmben nem hallottam még ilyet. De ha igaz is, tuti hogy olyan kis mértéjben hogy elhanyagolható.
3/9 anonim válasza:
Igen, használok. Golyóst is, meg stiftet is, sőt néha még sprayt is, viszont parfümöt egyáltalán nem, esetleg néha egy kis tertpermetet.
4/9 anonim válasza:
Természetesen igen! Ha nem használnék, akkor meg szegény gyerek az izzadtság szagot szagolná😳🤢
5/9 anonim válasza:
Haszálok. Ilyen alapon tusfürdőt se lehetne? Amúgy csak annyit olvastam, hogy erős parfümöt, dezodort azért nem ajánlanak, mert elnyomja az anya illatát ami megnyugtatja a babát (illat és hang alapján is azonosít, mert picinek nem sokmindent lát még)
6/9 anonim válasza:
Használok
Nélküle.. Pfüjjj
Sosem voltam izzadós
Dezodor nélkül sem voltam büdi, dea komfortérzetemnek kellett.
Bezzeg most. Szülés óta éjjelre is fújok.
Magamat nem tudom elviselni nélküle.
De nem parfűmözök
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Akkor most már én is jobban fogom merni, nert eddig csak akkor használtam ha mentünk valamerre.
2018. aug. 8. 16:32
8/9 anonim válasza:
Igen.
Alumíniummenteset, mert az alumínium és a mellrák között összefüggés mutatható ki.
9/9 anonim válasza:
Persze, használtam. Nyilván szoptatás előtt, ha bármi olyan rákerülhetett, akkor úgyis lemosod, nem? Akkor meg mi a probléma? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!