SRÁCOK, FÉRFIAK milyen DEZODORT használtok?
Figyelt kérdés
Mi vált be és mi nem?
Izzadásgátlás szempontjából tudom hogy szar mindegyik kivéve amit patikába lehet kapni...
2016. júl. 12. 17:56
1/8 anonim válasza:
Nivea-at a szaga miatt nem szeretem.
Adidas-ból van egy pár kellemes, kevésbé erős illatú.
Nike-ot elég rég próbáltam utoljára, de akkor tetszett.
Axe-ból meg a csokisat leszámítva minden bejön, jelenleg is azt használok.
2/8 anonim válasza:
Old Spice-ot használok már elég rég óta, az nekem bevált. Szinte minden illatot kipróbáltam de a Dangerzone meg a Kilimanjaro jött be a legjobban. Próbáltam sprayt, azt az átlátszó gélt, és azt a kék meg a fehér kenős micsodát is. Legjobban a fehér micsoda vált be. Használtam zöld Malajzia golyósat is, ez elég hamar elfogyott. Legutóljára egy Axe Dry Deosprayt vettem ennek igen sokáig megmarad az illata viszont nagyon száraz tóle a hónomalja.
6/8 anonim válasza:
Old Spice WhiteWater dezodor már évek óta és Nivea Black & White ha fekete polót vagy inget viselek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!