Lányok, combcsizmákat vagy térdig érő csizmákat kedvelitek? Magassarkút vagy laposabb lovagló típusút?
Figyelt kérdés
2019. jan. 2. 16:12
2/14 A kérdező kommentje:
Köszi #1-es.
2019. jan. 2. 16:15
3/14 anonim válasza:
Térdig érő, mert alacsony vagyok, a combcsizma rajtam olyan, mintha egy kislány vette volna fel az anyukája cipőjét :D és magassarkú, de nem nagyon és vastagabb legyen, hogy biztonságosan lehessen benne járni. A lovaglócsizmát ki nem állhatom, pedig lovas voltam/vagyok (talán pont ezért nem venném fel utcára).
4/14 A kérdező kommentje:
Köszi
2019. jan. 2. 16:29
5/14 anonim válasza:
Térdig és lapos.
A combcsizma szerintem kevés embernek áll jól (bár itt sokan állítják az ellenkezőjét).
6/14 anonim válasza:
Térdig érő és magas sarkú, de nem túl magas kb olyan 5cm körül és persze vastag sarkú
(Pont ilyenem is van)
7/14 A kérdező kommentje:
Köszi.
2019. jan. 3. 00:08
8/14 anonim válasza:
9/14 anonim válasza:
Igazából ez tetszik [link]
Vastag a vádlim sok bokacsizma ezt erősíti optikailag
10/14 anonim válasza:
Van combcsizmám is meg sima térd vagyis inkább lábszár középig érő.
A legtöbb csizmám az bokacsizma vagy bakancs illetve Ugg.
Ezek mind laposak.
Egy magassarkú van de azt csak alkalmakkor veszem fel és az is térd fölé érő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!