Egy bálban nagyon ciki levenni a magassarkút?
Figyelt kérdés
Mostanában sok ilyen táncos eseményen vettem részt, és egy idő után azt vettem észre, hogy sok lány lerúgja a magassarkút, és mezítláb járkál. Igazából én is sokszor így tennék, meg megértem őket, de ez nem ciki szerintetek?2018. nov. 28. 12:30
2/11 anonim válasza:
Én mindig viszek magammal egy lapos talput, ha már kényelmetlen a magas, akkor simán át húzom. Nem vagyok mezítláb, de nem is kínzom magam.
3/11 anonim válasza:
Ritka igénytelen dolog így táncolni.
Ha az asztalnál ülve lépsz ki belőle, akkor nem gáz.
6/11 anonim válasza:
Én is csináltam már ilyet nem is 1x. Mikor fájt a lábam pont lexartam ki mit gondol rólam olyankor :D
8/11 anonim válasza:
Több okból taszító és közönséges mert az a ruha része, rombolja az összhatást és nem utolsósorban a lábszagról se feledkezzünk meg!
A férfiak sem vetik le a cipőjüket mellesleg....
9/11 anonim válasza:
Amúgy én azt nem értettem soha, hogy ezek a lányok hogyan mennek utána haza?
10/11 A kérdező kommentje:
Mezítláb már láttam ilyet id
2018. nov. 29. 20:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!