Szerintetek ciki, ha egy nagyon hosszú és nagyon vékony lábú lány magassarkút vesz fel? 25/l
Biztos hogy kamu
Aki ilyen magas sose venne fel magassarkut!
Nem valami transzvesztita pasi vagy?
A hosszú láb nagyon szép, HA formás, ha van rajta némi izom is, az még jobb. Ha nem az, akkor viszont szörnyű ha magassarkúval tovább fokozzák az oszlop-hatást. Ráadásul a te magasságoddal már arra is oda kell figyelni, hogy 2 m fölött nem egy leányálom pl a tömegközlekedés.
Én 182 cm magas vagyok, régebben én is nagyon vékony voltam (58 kg) és rettenetesen néztem ki magassarkúban, tényleg úgy, mint egy botsáska. Amióta sportolok és formásodott a testem, azóta sokkal jobban áll rajtam a magassarkú is.
Nekem a nagyon vékony, hosszú lábakkal nincs bajom, sőt tetszik is. Viszont 191 cm??
Az én magasságomhoz képest már soknak tartom, főleg még magassarkúval.
Egyébként én annyira a magassarkúkért nem vagyok odáig, abszolút nem elvárás vagy előny nálam. De ha jól érzed magad, nem érzed benne esetleg túlságosan magasnak magad, akkor végülis hord... Cikinek nem mondanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!