Egy aranyszinu elegans, terdigero koktelruhahoz milyen szinu magassarkut lehet felvenni? Milyen tipusut, nyitott orrut, szandalt vagy csukottat?
aranyszínű, sárga vagy barna.
Ilyenkor, őszi téli időben zárt orrú.
Nyáron, harisnya nélküli időben lehet nyitott orrú is.
Szerintem is egy nude lenne a legjobb, de feketével is szép lehet, vagy arany, bár az már lehet, hogy túl sok. Csak ne legyen otromba nagy. Olyan kis elegáns “kecses” félcipő. Vékony sarok, egy picit hegyesebb orr.
A linkelt cipőknél ne az árakat nézd, most hirtelen csak ezt találtam, csak a fazon miatt másoltam be.
Olyan fekete fenyes van nekem is de nagyon kenyelmetlen! :))
Van aki azt mondta hogy a fekete nem megy hozza . Meg azt hogy szandalt vegyek fel hozza mert rovidujju a ruja .... en erre : dehat tel van es harisnyat is szeretnek felvenni es amugy is csunyak a labaim harisnya nelkul .... orulet miket ki nem talalnak
Dobj egy képet a ruháról.
Sok mindentől függ, anyaga, mennyire virít/csillog, fazon/szabás...stb.
Tervezel-e bármit pluszba viselni/felvenni mellette pl bolero, sál...stb kiegészítő vagy egyéb ruhadarab?
Ha tervezek is bármit, mindig megvan a fejemben az összhatás mit mivel érdemes kombinálni.
Lábujja sok embernek csufi ezért legalább ott legyen zárt, ha olyan a lábad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!