Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A karóránál fontos hogy az...

A karóránál fontos hogy az ember státuszát tükrözze az óra márkája és ára, vagy elég ha jól néz ki?

Figyelt kérdés
2018. dec. 27. 22:39
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
59%

#20:

[link]

2018. dec. 29. 13:09
 22/25 anonim ***** válasza:

"Számomra az óra a szint jelképe egy emberen, nem a hitelre vett kocsi, vagy a szintén hiteles ház. Pláne nem a részletes Ájfon33Xgold."

Na pontosan erről beszélek. Ezért nem adnék ki soha komolyabb összegeket órára, akármennyi pénzem is lenne. Mert engem nem igazán foglalkoztat, hogy mások tudtára adjam a "szintemet". Ahogy előttem is leírták, és ezzel a mondatoddak végülis te is ugyanezt fejezted ki, az óránál nem számít a minőség, ellentétben egy autóval, vagy egy elektronikus eszközzel, a drága óra kifejezetten csak arra való, hogy a tulajdonosa kifejezze vele, hogy neki erre is van pénze. De nem mindenki akarja ezt feltéltenül kifejezni, vagy nem ezzel.

2018. dec. 29. 20:35
 23/25 anonim ***** válasza:
89%

Szerintem akkor ne vegyél órát, ha a mások véleménye érdekel.

Azért vegyél órát, mert lenyűgöz a mechanikai, mérnöki oldala, az órásmesterség történelme. Van egy olyan mondás órás körökben, hogy Rolex Submarinert az vesz, aki a környezetét akarja lenyűgözni, Grand Seikot meg az, aki önmagát.

Szerintem nem fontos, hogy a státuszt tükrözze. Az a fontos, hogy neked tetsszen.

2018. dec. 29. 23:50
 24/25 anonim ***** válasza:
65%
#21, szavakkal próbáld meg pls, hátha sikerül. Kanye West fejéről nem sok mindent lehet leolvasni.
2018. dec. 30. 13:06
 25/25 anonim válasza:

Nem kimondottan csak az idő kijelzése a célja.

Miért egy nyakláncnak mi célja ? Semmi. Ékszer.

Az óra is egy ékszernek tekinthető sok esetben.

Van akinek 20 ezer ft os nyaklánc lóg a nyakába de valakinek 1 milliós.

De mindkettő csak egy nyaklánc még annyi értelme sincs mint az órának mert az legalább mutatja az időt.

Lényeg: egy öltözet része egy stílus része. Felesleges ezt nagy vitára vinni, aki nem érti az úgysem fogja. De általában ha megnéztek egy egy üzletembert vagy magas beosztásu embert azokon mindegyik ott lesz a karóra.

Erről ennyit.

2024. máj. 24. 19:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!