NAGYON FONTOS! Igaz, hogy a ricinusolajtól gyorsabban nő az ember haj?
Mert érdekes módon én sosem találkoztam olyannal élőben, akinek használt volna.. Pedig sok barátnőm,ismerősöm kipróbálta már, és semmi..
Én ápolónő vagyok, kórházban dolgozom, és ott nekünk ingyen van, bármikor vehetünk belőle, mert a kórházakban mindben van (csak itt más dolgokra használják..), és egy csomó kolléganőm vitt haza, hogy akkor kipróbálja, és semmi. Sőt, nem egyiknek (velem együtt) hullott is a haja.
Ráadásul megkérdeztem egy bőrgyógyászt is itt, hogy használhat-e, és csak nevetett.. Azt mondta, hogy mindenesetre jó üzlet volt a gyógyszertáraknak. És azt is mondta, hogy csak eltömíti a hajhagymákat, és később még baj lehet belőle, ha nem kapnak elég tápanyagot emiatt. Mondhatom, jól rám ijesztett. Egyből felhagytam még a gondolattal is később, a rossz tapasztalat után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!