Mit gondoltok erről a stílusról?
Ez inkább vintage, 70-es évek stílusa. A retro inkább az 50es évek.
Szerintem borzalmas. Ez a szüleink fiatal korát idézi fel bennem, ahogy a hippik kezdtek eltűnni, úgy jöttek be divatba ezek a ruhák. Akkor még a pasik is felvették a majdnem pitsavillantó nadrágot, remélem ezt ma már senki sem teszi...
Igaz manapság alig lehet normális nem swag-yolo-geek meg mittudomén milyen stílusú ruhát kapni, és azzal sincs gond ha valaki szereti a régi kor stílusait, de azért próbáljunk ízlésesek maradni és nem nevetség tárgyává válni.
A vintage stílust is belehet úgy építeni a hétköznapokba hogy egyedi maradj, ne olvadj be a tömegbe, de mégse fognak kicikizni.
Nyílván nem kukából szedett ruhákba fogok járni iskolába.Az öltöny/ing dolog meg nekem nem kényelmes arra hogy napi 8 órát végig üljek az iskolában.
Általában Levi's 501/510 es farmert hordok egyszínű vagy kevésbé mintás pólókat Converse-el Martens bakanccsal meg bőr/farmerkabátot..
valahogy így:
Aha...most már értem, hogy sok fiatal srác miért csak álmodozik a MILF-ekről, nekem meg miért volt 17 évesen MILF baratnőm.
Az meg, hogy az ing kényelmetlen...???
Az ing tényleg nem mindenkinek kényelmes. Ismerek olyat, aki egyszerűen imádja, nyáron is azt hord, mások ki nem állhatják. Amúgysem nézhet ki mindenki ugyanúgy...
Mint már mondtam, az, amiket linkeltél, sem rosszak, csak nekem alapvetően nem ez tetszik legjobban férfi öltözködés terén. Ellenben az utóbbi három közül, amit linkeltél az első kettő... Na, azok nekem igenis nagyon tetszenek.
(10- es voltam)
Baromi érdekes hogy aki leszólta a stílust, lelett pontozva. Aki meg azt írta elmegy vagy tetszik az pozitív értékelést kapott.
Miért kell vélemény alapján pontozni, miért nem lehet hasznosság alapján? Ugyanis arra valók a kis kezecskék...
ma 12:00-nak.
Azért lettek a válaszok lepontozva, mert a kérdező egy GYEREK és besértődött, hogy szembesült vele. Ezt sugalja az öltözködése is!
Kérdező!
Pontozd le ezt is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!