Mi a velemenyetek a lanynak a hajarol? A hajszinerol? A ruhajarol? Osszejonnetek egy ilyen lannyal? Mit gondolnatok ha meglatnatok az utcan? Inkabb egy ilyen lannyal jonnetek ossze vagy mondjuk egy szinesebben oltozkodo vilagosabb haju barnabb boru lannyal? Tudom, hogy nem csak a kulso a lenyeg, meg a lany belsojetol fugg, de probaljatok meg csak a kulsot nezni.
Nekem eleg para meg idiotanak tuno ez a wicca stilus amugy is szoval en igy lanykent mar csak baratkozni se szivesen vele a posztjai alapjan. Szeretem az egyedi embereket de nekem ez mar sok.
2018. aug. 22. 11:51
3/9 anonim válasza:
azt hittem, ennek a stílusnak az is lényeges része, hogy nagyívben szarsz az emberek véleményére, mert csak önmagad akarod kifejezni. de ha ismeretlenektől, gyakorin akarod megtudni hogy mi a véleményük rólad akkor enyhén megfelelési kényszeres lehetsz :D
2018. aug. 22. 11:55
4/9 anonim válasza:
Semmi bajom ezzel.
Exem sötét hajú volt, szinte csak fekete ruhákban járt. Csinos lány volt, és neki jól állt ez a szín.
A menyasszonyom meg 100% ellentéte, színesen öltözködik, világos ruhák, mert az ő személyiségéhez és külsejéhez (világosbarna haj, világoszöldes szem) meg az passzol.
2018. aug. 22. 15:06
5/9 A kérdező kommentje:
3as koszi a valaszt
2018. aug. 22. 15:14
6/9 anonim válasza:
Sajnos azzal kell egyetértenem, hogy ehhez a stílushoz én gyakorlatilag elvárnám, hogy az illető lesz**ja mások véleményét.
Viszont ettől függetlenül nagyon dekoratívnak találom a fehér bőrű, darkosabb lányokat:) Szóval biztosan összejönnék vele, ha csak a külsőt kell néznem.
2018. aug. 22. 18:45
7/9 anonim válasza:
Attól hogy lesz.rom mások véleményét még kirakhatok képet instára hogy a hasonló érdeklődési körűek megnézzék. Nem úgy kell elképzelni minden gótot hogy egy sötét sarokban gubbasztanak és senkivel nem hajlandóak kommunikálni mert "vééélemény fujjj"
Nem pont így öltözök de szintén feketében, tetszik a stílusa, amúgy valahonnan nagyon ismerős a csaj arca....
2018. aug. 23. 10:12
8/9 anonim válasza:
egyáltalán nem azt tartottuk furcsának, hogy instagramozik, hanem azt hogy gyakorin kérdezgeti, hogy elég jól néz-e ki
2018. aug. 23. 10:37
9/9 anonim válasza:
Ööö, nem az instara való posztolásra értettem ezt én sem. Hanem szintúgy a mások véleményétől való függősre, amire a kérdés alapján következtettem. Instán éppenhogy több goth lányt is követek, mert nagyon hangulatos insta profiljuk van.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!