Mi a véleményetek erről az öltözködési stílusról? (kép)
Túl laza , fiatal vagy még nyilvanvalo , ha nem is korban nyilvanul ez meg de lelkileg biztos
Nem kell oylan gatyat avsarolni aminek az ulepe mar a terdednel van , nem kell iylen gyerekes öv sokkal ferfiasabb egy egszeru
Kisebb meretu polo sem lenne roszabb
A szinek osszehanholasa jo
A beallasod katasztrofa abbol gondolom hogy fiatal vagy mert egy erett ferfi nem igy all be hacsak nem 8 alltalanos iskolaval rendelkezik
A nadrág borzalmas. Mintha le akarna esni.
Nagyon lent van a dereka, és a szára meg tiszta gyűrött, buggyos.
Szerintem gáz.
A galléros pólókat szeretem.
A beállás nekem sem túl szimpatikus, olyan tipikus "suttyós".
Na, ezeket leírhattam volna előbb :)
Egy normális farmer galléros pólóval teljesen jó.
Eléggé pacuha.
A képen a nadrág nem gáz, egy másmilyen galléros pólóval sincs baj,a cipő is ok. Csak húzd fel rendesen a nadrágot,és a gallérral is vigyázz.
A gatya förtelmes. Ha elképzelem ezt a szettet normálisan felvéve kevésbé "rajosan" akkor elmegy.
Viszont én inkább bordó vagy bézs nadrággal venném fel hozzá illő cipővel.
A képen látható cipő is kicsit túl sok...
Illusztrálhattad volna normális képpel is, nem ilyen farokmutogató majommal. Pl: [link]
Egyébként jól szituált 30-as, 40-es irodista férfiak jellemző szabadidős viselete.
Hát az az RL póló:DDD te jó ég de röhejes:D Kínai:D
Fehér farmert meg akkor vegyél fel ha festő vagy, vagy ha white partira mész:D
Kínos. Eleve húzza fel a nadrágot rendesen, ne viseljen ilyen vastag talpú cipőt, mert ocsmány.
Jóízlésű ember, illetve férfi nem visel olyan ruházatot, ami virít egy márkajelzés, ha kamu, mint ez, ha nem.
A gallért meg akkor szokás felhajtani, ha annyira éget a nap, hogy nem akarod, hogy leégj, olyan éghajlaton.
Egyébként, ha levesszük a sallangokat, ez nem stílus, ez semmi: farmer és póló. Kb. piacra szokás így járni.
9-es vagyok:
apóló nem mérethelyes a képen. Kínos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!