Ilyen stílusról mi a véleményetek?
13 éves fiú vagyok és kb csak feketét hordok. Vannak benne minták de 1 éven belül szeretném hogy minden ruhám teljesen fekete legyen. Szeretem a rockot és azon belül is a furcsábbakat. pl: Black Veil Brides
Erről a "stílusról" mi a véleményetek?
Korra és nemre kíváncsi vagyok.
(Tudom hogy nem kéne olyat kérdeznem hogy másoknak mi a véleménye de erre kíváncsi vagyok. :D )
hülyeségnek tartom a csak feketét. Én is szeretem a rockot, de ez nem akadályoz meg abban, h más színű ruhát is hordjak. Nekem egyhangú és unalmas/igénytelen/ lenne ha így öltöznék.
27/F
Majd kinövöd. Vagy elkezdesz igazi metal/rock zenét hallgatni.
Amúgy semmi gáz nincs abban hogy csak fekete cuccokat hordanál én is csak feketét hordok.
Esetleg próbálkozz meg a Fear Factoryval, System of a Downnal, Deathstars-szal. Ők "elvontabbak" a BVB-hoz képest.
21/L
Ez mind amit leírtál igaz rám is!!
18/L
Tök jó szerintem :)) Hasonló volt nekem is a te korodban, meg nagyon sok srácnak volt ilyen, sőt, még mindig ilyen. Biztos aranyos vagy ^^
18/L
Én is rockot meg metált hallgatok és a ruháim nagy része fekete de egyetértek az elsővel, hogy azért hordok más színű ruhákat is
14/L
„Nekem egyhangú és unalmas/igénytelen/ lenne ha így öltöznék."
Kizárólag feketét hordok évek óta. Mindent mondtak már az öltözékeimre, de azt hogy unalmas még soha. A színek kombinálása csak egy tényező a sok közül amivel lehet variálni, ott van még a szabás, az anyagok, a rétegezés amivel fekete esetén lehet játszani. Hogy lenne már unalmas ez a szín?
Én most vagyok 25, a feketét kb 21 évesen kezdtem el előnyben részesíteni, 2 éve pedig teljesen eltűntek a különféle színek a ruhatáramból. Eszem ágában sincs változtatni ezen. Nálad viszont borítékolható, hogy csak időszakos dologról van szó:) De ez nem probléma. Éld meg ezt is. Ki kell teljesedni az adott stílusban, ha jól érzed magad. A mi véleményünk ne befolyásoljon.
Arra figyelj, hogy zenei stílus alapján ne skatulyázd magad, ha ez kicsit is diszkomfort érzetet kelt benned. Szóval, ha a stílus „szabályai" azt kívánják, hogy adott darabokat viseld, de te nem érzed magad jól ezekben, akkor nyugodtan hagyd el őket. Attól még rocker maradsz:)
25f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!