Mi a véleményetek erről a stílusról, amit az alábbi lévő linken a lány képvisel?
Egy-két kép van, amin elég jól eltaltai a szettjét, de a legtöbb képen finoman szólva nem túl nőies, némelyiken egyenesen ízléstelen. Ninvs tisztában az adottságaival, és csomó szettje olyan, h a hátrányait emeli ki inkább. Pl túl vékonyak, és picit görbék is a lábai, ezért a miniszoknya, vagy rövidnaci magas szárú lábbelivel méginkább megnyújtja a lábait, kvázi kihangsúlyozza, h milyen vékony. Amúgy szerintem semmi extra nincs a csaksziban, sokan öltöznek így, talán csak annyiból különleges, h ennek a csajszinak nem áll jól ez a stílus. Maga a nő is elég karakteres, pl az arca, szerintem finomabb, nőcisebb ruhák elég jól ellensúlyoznák, viszont ezek a durva, nem igazán nőies ruhák csak felerősítik a nő természetes kisugárzásat. Konkrétan nekem kép alapján az jön le, h ez egy határozott, hűvös fa3.14na, aki dühös az egész világra valamiért. Szerintem azért mert nincs megbékélve saját magával, a nőiességével, nem tud vele mit kezdeni, és ilyen öltözékkel próbálja leplezni... Amúhy nem ritka jelenség ez, sok olyan lány van, aki rosszul van, ha csajosan kell kiöltözni az uncsi farmer helyett. Szerencsére azért a többség kinövi ezt, és felfedezi a nőiességben rejlő lehetőségeket, de azért néhányan még idősebb fejjel sem jutnak el erre a szintre, hanem marad a frusztráció benne, amiért nem tudja elfogadni a nőiességét, ami miatt feszült lesz elég sokszor... Tipikus jelenség, h fiús stílust vesznek fel, vagy eltorzítják az arcukat. Teljesen értetlenül állok az előtt, mikor csinos, széparcú lányok felnyíratják a hajukat, vagy telelövetik a fejük nagy részét piercinggel... Ilyenkor mindig az jár a fejemben, h de kár érte, szegény, most elindult egy olyan úton, ahonnan nagyon nehéz visszatérni. Sajnos még nem látják be, de komoly hatása van az ilyesminek az életére. Pl hiába jön rá valamikor később, h ez így nem jó neki, és pl szívesebben öltözködne nőcisebben mostmár, nem lesz könnyű, mert kiveheti a piercingeket, de a helyük örökké ott marad, és hát azon nem sokat segít egy csini ruci, ha az arca tele van hegekkel. Vagy pl bizonyos munkakörökből is kizárja magát, mert hivatalokba, bankokba, de még nagyon gyárakba sem mehet el irodai munkára, legalábbis olyanra, ahol emberekkel kell kontaktolnia, mert ott elvárás az igényes meglepetés.... Picit elkanyarodtam a tárgytól, a lényeg, h ez a nő számomra teljesen jelentéktelen, mármint ha valahol elmennénk egymás mellett, kb észre sem venném, de ha véletlen mégis, akkor sem venném szemügyre úgy, ahogy néhány csajt végig nézek az utcán. Na nem azért mert leszbi vagyok, hanem mert tetszik a megjelenése, kisugárzása, és kíváncsivá tesz, h mi lehet a titka egy ilyen nőnek...
Amúgy meg az a baj az instával sztem, h torz képet ad, mert mindig lesz valaki, akinek tetszik amit lát, és ez már som esetben elég ahhoz, h megerősítse magában (akár fiú, akár lány) a dolgot.... mindegy, nem megyek bele, a lényeg, h sok esetben nem kéne pozitív visszajelzést adni, mert bár rossz az, ha csak negatív kommenteket kap, de ezáltal ott van a lehetősége, h átértékelje saját magát, illetve olyan stílust építsen ki magának, ami sokkal közelebb áll hozzá.
Márpedig ez a csaj vagy még keresi önmagát, vagy továbbra is ezt az irányt képviseli, de akkor sok kellemetlen nehézség lesz majd az életében.
Nekem nőben is, férfiban is van egy ideálom ami azért elég tág kereteken belül mozog, de vannak dolgok, amikkel nem tudok megbékélni:
Nők esetében: rövid, felnyírt haj, pasis szokások (pl a keresztbe tett láb), idegenkedik a nőies cuccoktól (pl szoknya, magas sarkú, smink stb, kb a tampon az egyetlen cucca ami kifejezetten női, de azt is csak azért használja, mert nincs rá alternatívája)... Hasonló tílusnak képzelem el a valóságban ezt a csajszit, persze nincs kizárva, h a látszat csal, és tök jóban lennénk, szóval mindenképp váltanék azért pár szót vele, ha úgy alakulna, mert bár egyáltalán nem jön be a stílusa, de az csak a felszín, alatta pedig, meg van rá az esély, bár sztem elég csekély, de tök más ember is lakozhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!