Mi a véleményetek az 'ALTERNATÍV' stílusról? Szerintetek hogy néz ki egy alter lány/srác?
Mostanában a 'plázalányok,és plázafiúk' mellett kezd nagyon elterjedni ez az alternatív valami. Lányoknak réz vörös a hajuk,érdekes öltözet,színes harisnyák,Kispál/30Y őrület. Mi a véleményetek róluk?? Ti is egyre több 'alter fiatalt' láttok az utcákon...???!!
Azért én örülök,hogy a tuc-tuc mellett az igényesebb zenéket is hallgatják.
Van néhány számuk, amit szeretek, de igaziból nem vagyok nagy rajongójuk.
Mindig ez jut róluk az eszembe...:
"Holnaptól minden más lesz
Kerülök minden botrányt,
Dicsérem majd a rendszert és az egész ****** kormányt.
Megpróbálok jó lenni, bár a lelkem kissé torz,
de rendes leszek és aranyos, mint a Kispál és a borz."
17/F
Van két barátnőm, akik szerintem ezt képviselik. Kispál, Csík zenekar (vagy vmi ilyesmi a neve xD) koncertekre járnak, színes szoknyákban, harisnyákban, érdekes felsőkben stb. Kócos haj, vörös ajkak, az egyikük öltözködésének van egy kis néptáncos beütése. Legalább nem olvadnak bele a tömegbe.
Amúgy meg én nem azt nézem, hogy ki mit vesz fel, hanem milyen a személyisége és a tettei. Ez sokkal fontosabb, minthogy kin milyen nadrág van. Mindenki öltözzön úgy, ahogy szeretne, ami a személyiségéhez illik, senki nem mondhatja ezt meg. Hozzájuk illik ez az egész kinézet, kedvesek aranyosak stb.
köszi az eddigi válaszokat,igen természetesen a belső is nagyon fontos. Egyre több ilyen lány van.... :)
Csak nekem az már kissé érdekes amikor egy 13 éves kisgyereket látok egy ilyen koncerten,narancssárga hajjal. :D de a diszkóban sem jobb a helyzet!
Az alternatív kategóriába beletartozik minden ami underground.
Akikről beszéltek, azok az INDIE-k.
Voltak ezek már 10 éve is... különösebben nem érdekelnek.
Az a véleményem, hogy a legtöbbjük idióta, és próbál mély értelmeket belelátni olyan dolgokba, amiknek fecskefingnyi értelme sincs. Többek között a fent említett együttesek dalszövegeibe.
Az öltözködésükkel nincs bajom, csak az okoskodással. Sajnos nagyon ritka közöttük az, akinek értelmes, egyedi gondolatai vannak, nem a csoportra jellemző "olyan elvont vagyok hogy csak na és ettől felsőbbrendűnek érzem magam" eredetű dolgot szajkózza.
Mindenesetre még mindig jobbak mint a plázacicák, plázapatkányok meg a divatszolgák...
Viszont ahogy én látom a nagyvárosokba már jó pár éve lefutott az alter-hullám...
Már muterék idejében is volt Ő maga mondta h a mikor keribe járt sok csaj volt a sulijában aki alter volt.
Nah de a mostani 14-16évesek :) Kis micsodák. Tudod félnek mások lenne gondolják h ez a műfaj fekszik a legjobban most és így öltöznek.
Pedig 1 20feletti alternak a szemében 1senki az összes kis gyerek.
Én nem vagyok művészféle csak sok dologra rá látok.
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!