Mi a véleményetek az 'ALTERNATÍV' stílusról? Szerintetek hogy néz ki egy alter lány/srác?
Mostanában a 'plázalányok,és plázafiúk' mellett kezd nagyon elterjedni ez az alternatív valami. Lányoknak réz vörös a hajuk,érdekes öltözet,színes harisnyák,Kispál/30Y őrület. Mi a véleményetek róluk?? Ti is egyre több 'alter fiatalt' láttok az utcákon...???!!
Azért én örülök,hogy a tuc-tuc mellett az igényesebb zenéket is hallgatják.
Én speciel az öltözködést illetően nem képviselem túlzottan a stílust, inkább valamiféle "korcs" vagyok, viszont a zenében nálam abszolút az alternatív/indie viszi a prímet, jó pár éve. :DD
Szóval részemről azt sem lehet elmondani hogy "divatolok", vagy hasonló. A koromnál sem tartom magam érettebbnek, mert mi a fenének? Basszus, gyerek vagyok. Komolytalan, bohókás, szétszórt és vidám. Ráérek felnőni és kikupálódni. :)
Mellesleg pont január 22.-én suhanok 30Y koncertre, ahw :DD
16lány.
hát én is ilyesfajta zenét hallgatok. a zenei stílusom 25%-a ez :D a kinézetem meg nem a zenei stílusom képviseli hanem szedett-vedett :D
L*-*
Nemhiszem hogy altalanositani kene:)
Minden stilus kepviseloi kozott vannak hulyek. Csak ugye emiatt sokak nemszeretik az alter stilusuakat. En inkabb a hardrock fele huzok de rengeteg alter zenet is hallgatok. Nem probalok semmibe belemagyarazni semmit:D igen van olyan kispal szam (rengeteg xd) ami kb semmirol nem szol. De hat ez is olyan jo benne. Persze az rhcp fanokat nem itelik el mer az sokkal nagyobb nev xd hallgassatok meg par zenet. Semmirol nem szol sokszor megis hogy imadjuk!
En szeretem ezt a stilust. Kicsit ki is logok. Sokszor kapok megjegyzeseket. De kit izgat? Ha nekem ez tetszik?szivem joga igy oltozkodni/viselni a hajamat stb.
Es sajnos igen. Egyre tobb az olyan ember aki divatbol lesz ilyen. Nem ertem miert hiszen miert nem azt kepviseled amot tenyleg szeretsz? De sajnalnam ha ezentul ez lenne a divat. Kicsit el is veszne a fénye.
17/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!