Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Az élet lényeges része állandó...

Az élet lényeges része állandóan új ruhákat vásárolni?

Figyelt kérdés

2018. nov. 15. 01:06
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Régen nekem is az volt. Aztán elkezdtem edzeni és diétázni, mostmár felesleges cicomázni magam, mert egyszerű alapdarabokban is qrvajól nézek ki.

Egy konidbérlet a legjobb befektetés.

2018. nov. 15. 14:43
 12/20 anonim ***** válasza:
92%

" nem a ruha teszi az embert"

Ez már annyira, de annyira nem helytálló a mai világban. Igenis a ruha, a haj teszi az embert. Ápoltságot sugall, hogy igényes magára az ember. Sajnos ennyire felszínesek vagyunk mi emberek.

Ha lenne egy vállalkozásod és teszem azt eladót keresel. Adott egy csinos fiatal nő, dögösen öltözködik, szép a haja de buta. Adott egy középkorú hölgy, tisztelettudó, sok tapasztalattal, de olyan tramplin öltözködik hogy rossz nézni. Na vajon kit vennél fel? Kivel tudsz több vendéget becsalogatni?

2018. nov. 15. 14:47
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Inkább szükséges része, mert ma már úgy gyártják a ruhákat, hogy hamar tönkremennek.

Ha meg úgyis muszáj venni, akkor már olyan legyen, ami jól áll.

2018. nov. 15. 15:55
 14/20 A kérdező kommentje:
#12! A trampliságot hamar rendbe lehet tenni, de a butaságot nem! Én a középkorú eladót alkalmaznám! Egy értelmes ember a viselkedést, szakértelmet helyezi előtérbe a külsőségekkel szemben! Persze tudom, jelenleg a Földön kevés van ebből a fajtából!
2018. nov. 15. 18:43
 15/20 A kérdező kommentje:
#13! Vannak 20 éves ruháim és még hordhatók! Figyelmesen, értelmesen kell vásárolni! Akkor manapság is sokáig hordható ruhákat lehet venni.
2018. nov. 15. 18:46
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

„Ha lenne egy vállalkozásod és teszem azt eladót keresel. Adott egy csinos fiatal nő, dögösen öltözködik, szép a haja de buta. Adott egy középkorú hölgy, tisztelettudó, sok tapasztalattal, de olyan tramplin öltözködik hogy rossz nézni. Na vajon kit vennél fel? Kivel tudsz több vendéget becsalogatni?”

Egyiket sem. Az élet nem ilyen szélsőségekből áll.

2018. nov. 15. 20:37
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
15: nekem is vannak 20+ éves ruháim, mert akkor még minőséget csináltak. De az elmúlt 10 évben vásárolt cuccok már nem ilyenek... Van ami egy évet se bír ki, van ami egy használat után bolyhos...
2018. nov. 16. 19:59
 18/20 A kérdező kommentje:
#17! Attól, hogy bolyhos, még hordható! Túl elvannak borulva az emberek... Kínjukban nem tudják, mit csináljanak!
2018. nov. 16. 21:18
 19/20 anonim ***** válasza:
71%

„Kínjukban nem tudják, mit csináljanak!”

Olybá tűnik te sem. Egy efféle weboldalon írsz kérdést csak azért, hogy hangot adj a pocskondiázásnak:D

2018. nov. 17. 14:02
 20/20 A kérdező kommentje:
mihi! Hogy hangot adjak az értelemnek! Nem érted, mi a lényege a kérdésnek. Nem az, amire te gondolsz...
2018. nov. 17. 17:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!